Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Twente reageert op Jan Smit: 'Als dit gezegd is, verbaast ons dat'

Laatste update:

"Ik ben te veel Almeloër om een traan te laten bij degradatie van FC Twente", zegt Smit in gesprek met De Telegraaf. Hij realiseert zich dat die uitspraak opvallend is voor iemand met zijn functie bij de KNVB. "Ik moet boven de partijen staan, maar er zijn sentimenten." FC Twente bezet momenteel de zestiende plaats in de Eredivisie, met één punt voorsprong op hekkensluiter Sparta Rotterdam.

"Mensen in Almelo voelen zich achtergesteld bij Enschede", vervolgt de huidige voorzitter van de RvC van de KNVB. Zijn oude club Heracles is momenteel de nummer elf van de Eredivisie en bivakkeert de afgelopen jaren in de middenmoot. "Vanuit het Twente-vak klinken altijd spreekkoren als 'Calimero Almelo'. Inmiddels voor ons een geuzennaam, want net als vorig seizoen staat Heracles weer ruim boven FC Twente."

Update 9 maart 14.15 uur - Twente reageert op Jan Smit: 'Als dit gezegd is, verbaast ons dat'
FC Twente heeft met verbazing gereageerd op de uitspraken van Jan Smit, die zei een eventuele degradatie van FC Twente zeker niet te zullen betreuren. "Als dit gezegd is, verbaast ons dat. Een voorzitter van de rvc van de KNVB is er immers voor alle clubs", laat FC Twente weten aan De Telegraaf. Smit was tot vorig jaar voorzitter van Heracles Almelo. "Een jaartje zonder derby kan best. Ik ben te veel Almeloër om een traan te laten bij degradatie van FC Twente", zei Smit.

-
Vind jij dat Jan Smit deze uitspraken kan doen in zijn functie?

Meer nieuws

Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
216
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
10
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
34
Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
15
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
35
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties