Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Twijfelgevallen bij Ajax laten zich zien op trainingsveld

Laatste update:

Na komend weekeinde zal de ernst van de blessure van Bazoer nader worden onderzocht.
El Ghazi was vanwege zijn enkelbandblessure ook niet te vinden op het trainingsveld en werkt hard aan zijn revalidatie. Ook hij zal zaterdag niet in actie komen. Diederik Boer is van een kuitblessure hersteld en kan op de bank plaatsnemen.

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

Hoofdtrainer Frank de Boer heeft voor het duel met Cambuur drie twijfelgevallen: Davy Klaassen, Jairo Riedewald en Daley Sinkgraven. Eind deze week zal er een beslissing worden genomen of de drie Ajacieden inzetbaar zijn. Klaassen en Riedewald zullen eind deze week weer buiten meetrainen met de A-selectie; Sinkgraven mogelijk eerder.

Update 17 november 14.10 uur - Twijfelgevallen bij Ajax laten zich zien op trainingsveld
Het is nog onduidelijk of Davy Klaassen, Jairo Riedewald en Daley Sinkgraven zaterdag kunnen meedoen tegen SC Cambuur, maar de Ajacieden zijn dinsdag in ieder geval op het trainingsveld geweest. Klaassen en Sinkgraven werkten een individuele training af, terwijl Riedewald dinsdagochtend al deels met de groep meetrainde. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen van de club.

-
Ajax - SC Cambuur eindigt in een ...

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
21
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties