Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: UEFA klaagt Evra aan en legt voorlopige schorsing op

Laatste update:

De beelden van het incident gingen meteen viraal en de verwachting is dat Evra een zeer lange schorsing tegemoet kan zien. Marseille laat via de officiële kanalen weten een intern onderzoek te hebben ingesteld. "Marseille is op de hoogte van een incident tussen een individu en Patrice Evra tijdens de warming-up voorafgaand aan de wedstrijd tegen Vitória Guimaraes. Een intern onderzoek moet uitwijzen wat er is voorgevallen en wie er betrokken zijn. Een professionele voetballer moet hoe dan ook altijd bestand zijn tegen provocaties en beledigingen, hoe zwaar en onterecht ze ook zijn."

"De club betreurt tegelijkertijd dergelijk gedrag van een 'pseudo supporter' die ervoor kiest zijn eigen spelers te beledigen en niet te steunen." Evra onderhoudt de laatste weken geen goede relatie meer met de supporters. Het feit dat hij elke maandag een grappige video op sociale media maakt, ongeacht het resultaat van zijn club, valt niet in goede aarde, evenals zijn matige spel in de sporadische speelminuten die hij krijgt. Ondanks zijn sterke karakter en ervaring is Evra, 36 jaar, derhalve tot persona non grata uitgegroeid.

Rudi Garcia had de beelden na afloop van de wedstrijd nog niet gezien. "Ik was in de kleedkamer op het moment dat het gebeurde", zo stelde de oefenmeester. "Ik kan alleen zeggen dat hij een meer dan ervaren speler is. Het is betreurenswaardig. Hij moet niet ingaan op beledigingen, hoe laag en ongelooflijk deze ook zijn. Omdat het van een fan afkomstig is. En wie is niet een fan. Hij moet niet reageren, dat is duidelijk. Ik had een reservespeler minder tot mijn beschikking, terwijl enkele spelers op scherp stonden. Ik moet conclusies trekken."

Update 3 november 13.38 uur - UEFA klaagt Evra aan en legt voorlopige schorsing op
De UEFA heeft Patrice Evra aangeklaagd voor gewelddadig gedrag, naar aanleiding van zijn schop in het gezicht van een Olympique Marseille-supporter donderdagavond. De Franse linksback kreeg als reservespeler nog voor de wedstrijd een rode kaart. De 36-jarige verdediger is door de Europese voetbalbond voorlopig voor één wedstrijd geschorst. Op vrijdag 10 november behandelt de UEFA de zaak van Evra, dan zal meer duidelijkheid komen over de straf.

-

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Guus Meeuwis brengt speciaal kampioensnummer ten gehore
14
De Telegraaf verwacht snelle deal voor Ajax: 'Zijn salaris vormt geen obstakel'
12
Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties