Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update UEFA kondigt na rellen strafzaak aan tegen Lyon en Besiktas

Laatste update:

Het was Aulas zelf die de supporters tot kalmte maande. Drie kwartier later dan gepland ging het duel van start. "We konden ze ervan overtuigen om plaats te nemen op de tribune. Daardoor is de wedstrijd gered", citeert Eurosport. Naar schatting waren er 20.000 Turken aanwezig in het stadion. "Volgens de Franse wet hebben wij niet het recht om digitale ticketverkoop te weigeren. We zorgden er wel voor dat er niet aan het buitenland werd verkocht, maar de Turken hadden het goed georganiseerd", aldus Aulas.

"Ze zijn sterk vertegenwoordigd in Frankrijk en ze kregen meer tickets in handen dan we dachten. Er waren ook Turkse supporters uit Duitsland bij die hier niks te zoeken hadden. Iemand had ze blijkbaar tickets verkocht. Dit waren gevaarlijke mensen", stelt de preses. Uiteindelijk ging de wedstrijd door. Ryan Babel bracht Besiktas in de eerste helft op voorsprong; in de slotfase wist Lyon de wedstrijd volledig te kantelen.

Ondanks de overwinning is ook trainer Bruno Génésio niet euforisch. "Ik ben nog een beetje van slag door wat er voor de wedstrijd allemaal is gebeurd. Het had niks te maken met wat sport en voetbal naar mijn idee is. Mensen moeten juist zorgeloos naar een wedstrijd kunnen kijken. Als zoiets dan gebeurt, ben ik teleurgesteld en verdrietig. Ik denk wel dat het goed is dat de wedstrijd doorgang vond", aldus Genesio.

Update 14 april 20.30 uur - UEFA kondigt na relen strafzaak aan tegen Olympique Lyon en Besiktas na rellen
De rellen tussen fans van Olympique Lyon en Besiktas voorafgaand aan het onderlinge duel in Frankrijk krijgen mogelijk een zeer vervelend staartje voor beide clubs. De UEFA meldt vrijdag dat er door de tuchtcommissie van de Europese voetbalbond een strafzaak is geopend tegen zowel Olympique Lyon als Besiktas. Kort voordat het eerste fluitsignaal zou klinken in het Parc Olympique Lyonnais ging het volledig mis op de tribunes tussen supporters van beide teams. Het duel vond met enige vertraging alsnog doorgang, maar daarmee is de kous nog niet af voor de UEFA. De thuisploeg wordt onder meer verweten dat het de rivaliserende fans niet voldoende uit elkaar hield, terwijl de Turkse club moet vrezen voor een forse straf vanwege het negatieve gedrag van zijn aanhang. Lyon won het eerste duel in de kwartfinales van de Europa League overigens met 2-1.

-

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
5
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
5
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
7
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
11
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties