Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: UEFA laat Real Madrid-back Carvajal met rust

Laatste update:

Mandzukic had het constant aan de stok met zijn tegenstanders en vocht ook een verbeten duel uit met Carvajal, die door de spits van zich af werd gehouden. Carvajal leek vervolgens in de hand van zijn tegenstander te bijten. Daar is volgens de speler van Real niets van waar: "Na de wedstrijd zag ik dat ik ervan werd beschuldigd dat ik een tegenstander zou hebben gebeten. Maar ik wil hierbij duidelijk zijn dat ik niemand heb gebeten of ook maar een poging daartoe heb gedaan", schrijft hij.

Carvajal gaf Mandzukic nog wel een stomp in de maag, maar dat werd niet gezien door scheidsrechter Milorad Mazic. De Serviër werd bekritiseerd door de spelers van Atlético, maar floot volgens Carvajal een goede wedstrijd: "Het is moeilijk voor de scheidsrechter in deze wedstrijden. De spanning is altijd hoog, maar hij was goed. Ik wil hem daarvoor complimenteren", zei de back.

Mandzukic liep nog enige tijd met een bebloed gezicht rond, nadat Sergio Ramos hem kort na rust een elleboogstoot zou hebben gegeven. "Ik wil niet alle overtredingen gaan beoordelen, daar zijn de scheidsrechters voor", zei Ramos na afloop. "Maar ik wist niet of Mandzukic bij me stond of verder weg was. Ik raakte hem, maar dat was zeker niet opzettelijk." Het harde treffen tussen Atlético en Real eindigde in een doelpuntloos gelijkspel.

Update 15 april 14.00 uur - Mandzukic onderschrijft lezing Carvajal: 'Er is niet gebeten'
Dani Carvajal van Real Madrid ligt onder vuur in de Spaanse media omdat hij Mario Manduzkic van Atlético Madrid gebeten zou hebben. Carvajal ontkende zijn tanden in Mandzukic te hebben gezet en de spits van Atlético bevestigt die lezing. "Het was een zware wedstrijd. Beide ploegen gaven alles, maar voor mij was er geen controverse. Er was geen beet, niets", schrijft Mandzukic op Twitter.

Update 15 april 18.11 uur - UEFA laat Real Madrid-back Carvajal met rust
De Europese voetbalbond (UEFA) stelt geen onderzoek in naar Dani Carvajal. Voor tv-kijkers leek het alsof de verdediger van Real Madrid dinsdagavond tegenstander Mario Mandzukic in de arm beet, tijdens de wedstrijd tegen Atlético Madrid. Mandzukic en Carvajal zelf lieten al via Twitter weten dat daar geen sprake van was en ook de UEFA ziet nu geen aanleiding om een onderzoek te beginnen.

-

Meer nieuws

Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
40
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
80
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
19
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
1
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
41
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties