Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: UEFA legt FC Groningen boete op van 20.000 euro

Laatste update:

Volgens algemeen directeur Hans Nijland, die zich moet verantwoorden bij de Europese bond, dreigt er een pittige boete. "Wij balen hier ongelooflijk van, te meer omdat wij in de aanloop naar de wedstrijd tegen Aberdeen nadrukkelijk hebben gewezen op de consequenties bij het afsteken van vuurwerk en het gooien van voorwerpen", zegt Nijland op de website van Groningen.

"Dat enkele supporters niet willen begrijpen dat met dergelijke acties de club niet wordt geholpen, is voor ons onbegrijpelijk", vervolgt de directeur. Groningen speelt zaterdag opnieuw in de Euroborg; dan komt Aston Villa op bezoek. Een week na dit vriendschappelijke duel begint de Eredivisie.

Update 27 augustus 16.49 uur - UEFA legt FC Groningen boete op van 20.000 euro
FC Groningen vreesde al dat het een boete zou krijgen van de UEFA en de Europese voetbalbond wil inderdaad geld zien. Groningen maakt op de website van de club bekend dat het 20.000 euro moet betalen, omdat supporters voor en tijdens de wedstrijd tegen Aberdeen voorwerpen op het veld gooiden en rookpotten af staken. "Wij balen hier ongelooflijk van, te meer omdat wij in de aanloop naar de wedstrijd tegen Aberdeen nadrukkelijk hebben gewezen op de consequenties van het gooien van voorwerpen en het afsteken van vuurwerk", zegt algemeen directeur Hans Nijland.

"Wat dat laatste betreft is het vervolgens niet relevant of het de sfeer in het stadion al dan niet ten goede komt, de UEFA accepteert het domweg niet en dat wisten we met elkaar van tevoren", vervolgt Nijland. "Dat enkele supporters niet willen begrijpen dat met dergelijke acties de club niet wordt geholpen, is voor ons onbegrijpelijk. Met dit geld hadden we veel andere en betere dingen kunnen doen."

-

Meer nieuws

Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
5
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
12
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
7
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
17
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
33
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties