Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: UEFA onderzoekt racistische beledigingen richting Adriano

Laatste update:

De Braziliaanse aanvaller van Shakhtar werd naar eigen zeggen racistisch bejegend door de aanhang van BATE. "Ze beledigden me, op racistische wijze", zegt Luiz Adriano. "De supporters hebben zich schandalig gedragen en daarom ben ik teleurgesteld en voel ik me slecht. Het was een lelijke daad van de aanhang van BATE."

Shakhtar won uiteindelijk met 7-0 en Luiz Adriano stond natuurlijk ook even stil bij het voetbal. "Ik ben heel blij dat mijn record de ploeg aan deze overwinning heeft geholpen", zei de aanvaller. "Het was een prachtige en historische zege." Shakhtar staat na drie speelronden tweede in Groep H, achter FC Porto.

Update 23 oktober 14.50 uur - UEFA onderzoekt racistische beledigingen richting Adriano
De Europese voetbalbond UEFA onderzoekt de racistische beledigingen die Luiz Adriano van Shakhtar Donetsk zou hebben moeten ondergaan in het Champions League-duel met BATE Borisov. De UEFA houdt op 13 november een hoorzitting over de klacht van de Braziliaanse aanvaller.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
21
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
11
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
30
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties