Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: UEFA opent onderzoek naar gedrag van Amsterdamse fans

Laatste update:

"Dit is een grote smet op onze Europese campagne", liet algemeen directeur Edwin van der Sar aan het Algemeen Dagblad weten. "Ik heb Standard meteen onze excuses aangeboden. Er is ook iemand gewond geraakt. We hopen dat het meevalt." Ondanks een dubbele controle slaagden de fans van Ajax er toch in om vuurwerk mee naar binnen te krijgen. "Dat is uit den boze", verzuchtte Van der Sar.

"We hebben bij Standard de beelden opgevraagd en gaan proberen de daders opsporen. Dan besluiten we of we maatregelen nemen." Soortgelijke incidenten deden zich eind september in de eerste wedstrijd tussen Ajax en Standard Luik in de Amsterdam ArenA (1-0) eveneens voor. Toentertijd waren de fans van Ajax het slachtoffer en daarom leek het donderdag op een wraakactie.

Update 17.20 uur - UEFA opent onderzoek naar gedrag van Amsterdamse fans
De wedstrijd tussen Standard Luik en Ajax in de Europa League (1-1) krijgt nog een staartje. Nadat er vanuit het uitvak vuurwerk op het veld was gegooid besloot scheidsrechter Bobby Madden de wedstrijd tijdelijk te staken. De UEFA laat nu weten dat het een onderzoek is gestart naar het gedrag van de Amsterdamse fans. In Amsterdam, toen de fans van Standard zich misdroegen, deelde de UEFA een boete van 100.000 euro uit aan de Belgische club.

-

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
36
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
34
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties