Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: UEFA schorst weggestuurde Simeone voor vier wedstrijden

Laatste update:

In eerste instantie wordt Simeone een wedstrijd geschorst als gevolg van zijn uitsluiting tijdens de wedstrijd. Daar komen mogelijk nog drie wedstrijden bovenop voor het beledigen van de scheidsrechter. Tot slot zou Simeone nog een extra wedstrijd schorsing kunnen krijgen, omdat hij na zijn gedwongen vertrek nog sprak met zijn assistenten. Bij elkaar opgeteld kan de UEFA dus overgaan tot een schorsing van vijf wedstrijden.

Meer: Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético

Simeone mocht luttele minuten na de rode kaart voor Sime Vrsaljko de tribune opzoeken. Hij was na het uitblijven van een kaart woedend op scheidsrechter Turpin, waarbij de uitsluiting van Vrsaljko ongetwijfeld nog meespeelde. De UEFA heeft bevestigd dat er een onderzoek is geopend naar het gedrag van de oefenmeester. Bovendien wordt het gebruik van fakkels door supporters van Arsenal onder de loep genomen door de Europese voetbalbond.

Vanwege zijn automatische schorsing van een wedstrijd voor zijn uitsluiting zal Simeone donderdag niet in de dug-out zitten tijdens de terugwedstrijd tegen Arsenal. Voor eigen publiek verdedigt Atlético dan de 1-1 remise die donderdag werd behaald. Ondanks dat de Spanjaarden bij tijd en wijle werden weggespeeld met een man minder, wisten ze dankzij een late gelijkaker van Antoine Griezmann toch een gelijkspel uit het vuur te slepen.

Update 4 mei 18.36 uur - UEFA schorst Simeone voor vier wedstrijden
De Europese voetbalbond UEFA heeft Diego Simeone een schorsing van vier Europese duels opgelegd, naar aanleiding van zijn uitsluiting in het eerste Europa League-duel met Arsenal. De coach van Atlético Madrid zat donderdagavond tijdens het weerzien met de Londenaren al op de tribune en moet zodoende nog drie duels uitzitten. Als Atlético de Europa League wint, dan moet hij ook de Europese Super Cup missen én het eerste Champions League-duel. Als Olympique Marseille de finale wint, moet de Argentijn de eerste twee groepsduels van het Champions League-duel aan zich voorbij laten gaan. Simeone moet bovendien een boete van tienduizend euro betalen.

Zou een schorsing van vijf wedstrijden voor Diego Simeone terecht zijn?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
17
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties