Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Uitgevallen Boerrigter denkt Klassieker gewoon te halen

Laatste update:

Boerrigter wilde in gesprek met de NOS benadrukken dat hij het niet alleen had gedaan. "Iedereen heeft fantastisch gevoetbald", vond de Ajacied. "We begonnen ijzersterk en uiteindelijk verdienden we een goed resultaat. We kregen veel goede kansen; ikzelf ook twee heel behoorlijk", aldus Boerrigter. Voor rust lukte het hem niet te scoren, maar vroeg in de tweede helft wél.

"Meestal krijg je zelf een doelpunt om de oren als je je kansen niet benut", sprak de doelpuntenmaker. "Maar gelukkig nu niet. Ik heb geen idee waarom het eerst telkens niet lukte. We kregen er genoeg kansen voor. We zijn echter op zoek blijven gaan naar de doelpunten en toen we er één maakten, was het ook klaar." Volgens Boerrigter geeft de zege in Europa zeker vertrouwen voor de Klassieker van zondag tegen Ajax. "Iedereen begon heel scherp en haalde zijn niveau."

Update 19 oktober 12:25 uur - Uitgevallen Boerrigter denkt Klassieker gewoon te halen
De schade blijkt mee te vallen bij Derk Boerrigter. De aanvaller hinkte dinsdagavond het veld af tijdens de uitwedstrijd bij Dinamo Zagreb, maar verwacht aankomend weekend gewoon weer inzetbaar te zijn. "Ik heb geen zorgen voor dit weekeinde", zegt Boerrigter tegen Ajax Life. Zondag speelt Ajax thuis tegen Feyenoord in de eerste Klassieker van het seizoen.

-
Werd Derk Boerrigter terecht uitgeroepen tot man van de wedstrijd?

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
36
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
226
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties