Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Uitspraak in Ajax-conflict over drie weken

Laatste update:

Cruijff (die tot de verbazing van velen gewoon aanwezig was in de rechtszaal) had gerechtelijke stappen ondernomen omdat Van Gaal was aangesteld zonder dat hij daarvan op de hoogte was. Ook met de benoeming van Martin Sturkenboom als interim-directeur en Danny Blind als technisch directeur had de voormalig aanvaller niets te maken en ook deze aanstellingen werden door de rechter voor drie maanden opgeschort.

De aandeelhouders krijgen de mogelijkheid een oordeel te vellen over de positie van de Raad van Commissarissen en Sturkenboom, Blind en Van Gaal moeten daar dus op wachten. Maandag komen de aandeelhouders bij elkaar, maar dan is het nog niet mogelijk om de RvC weg te stemmen. Eerder vroeg de ledenraad aan de commissarissen om op te stappen, maar zowel het kamp-Steven ten Have als Cruijff weigerde dit.

Na de uitspraak toonde Cruijff zich tegenover De Telegraaf een tevreden man: "We gaan weer voetballen", zei hij. "De voetballers hebben gewonnen van de NV. Het plan van ons wordt uitgevoerd. Oftewel, een ideale uitkomst voor ons. We gaan gewoon door waar we begonnen zijn. Dit is een fantastische uitspraak. Hopelijk krijgen we ook alle medewerking van Sturkenboom, die al als interim-directeur aan de slag is gegaan, en hopelijk kan het nu snel weer over voetbal gaan bij Ajax."

Update 14 december 15:55 uur - Ten Have en co in beroep tegen uitspraak kort geding
Steven ten Have, Paul Römer, Edgar Davids en Marjan Olfers leggen zich niet neer bij de uitspraak die de rechtbank van Haarlem dinsdag deed in het kort geding dat Johan Cruijff tegen de overige leden van de Raad van Commissarissen had aangespannen. Omdat de vier leden van de rvc menen het volledige gelijk aan hun zijde te hebben, wordt hoger beroep aangetekend. Dit gebeurt bij het gerechtshof. Advocaat Peter Wakkie verwacht dat het beroep rond de tweede week van januari dient. "Het begint weer van voor af aan", vertelt Wakkie aan Ajaxlife.

Update 18 januari 18:54 uur - Uitspraak in Ajax-conflict over drie weken
Het gerechtshof in Amsterdam doet op dinsdag 7 februari om 10.00 uur uitspraak in het hoger beroep van het kort geding dat Johan Cruijff en een aantal bekende trainers tegen de nv Ajax en vier commissarissen hadden aangespannen. Dat meldt het ANP. De rechter in Haarlem schortte 12 december de voorgenomen aanstelling van Louis van Gaal en Martin Sturkenboom als directeuren van Ajax op, maar de vier commissarissen gingen tegen die uitspraak in beroep. Dat hoger beroep diende woensdagmiddag en over drie weken volgt er een uitspraak.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Crysencio Summerville is een serieuze optie voor Slot bij Liverpool
1
Engeland heeft bar weinig vertrouwen in Slot: 'Hij is een Ten Hag in vermomming'
25
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
2
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties