Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Uitspraken vader Hazard voorbarig; nog geen concreet voorstel'

Laatste update:

"Eden heeft een contractverlenging geweigerd omdat hij zichzelf wel bij Real Madrid ziet voetballen. Als de kans zich voordoet, wil hij kunnen ingaan op een voorstel uit Madrid. Op dit moment is er wel nog geen enkel contact geweest met Real", zegt de vader van Hazard. De aanvaller heeft bij Chelsea nog een contract tot medio 2020, maar werd in een eerder stadium al enkele keren gelinkt aan een overgang naar Real Madrid.

"Ik ben altijd blij geweest bij Chelsea en mijn contract loopt nog twee jaar door. Als ik wil vertrekken, dan doe ik dat. Voor nu ben ik een Blue. We kennen allemaal mijn bewondering voor Real Madrid, maar op dit moment zit ik bij Chelsea", zei Hazard eind november tegenover Canal+. Ook Real-trainer Zinédine Zidane gaf al meerdere keren te kennen dat hij gecharmeerd is van de Belgische aanvaller. Chelsea nam Hazard in 2012 voor 35 miljoen euro over van Lille OSC, waar hij sinds 2005 speelde. De Fransen haalden de aanvaller op veertienjarige leeftijd op bij AFC Tubize.

Bij Chelsea kwam hij tot dusver tot 80 doelpunten en 70 assists in 274 wedstrijden. Afgelopen zomer kreeg hij in Engeland gezelschap van broertje Kylian, die in de Onder-23 van Chelsea speelt. Vader Thierry stelt dat Kylian Hazard in januari een nieuwe club moet vinden. "Het is de bedoeling om deze winter een andere club te vinden voor hem. Er is interesse uit België, Nederland en Engeland. Hij is 22 en moet aan voetballen toekomen."

Update 30 december 13.56 uur - 'Uitspraken vader Hazard voorbarig; nog geen concreet voorstel'
In tegenstelling tot de uitspraken van de vader van Eden Hazard, heeft Chelsea de Belgisch international nog helemaal geen contractvoorstel gedaan. Dat meldt the Independent zaterdag. De eerste gesprekken over een nieuwe verbintenis zijn al wel gevoerd, maar een concreet voorstel wordt later verwacht. Hazard staat open voor een langer verblijf op Stamford Brige, maar houdt de wens om ooit voor Real Madrid te spelen.

Zie jij Eden Hazard op korte termijn naar Real Madrid vertrekken?

Meer nieuws

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties