Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Uitstel dreigt voor invoering videoscheidsrechter in Eredivisie

Laatste update:

Eric Gudde, algemeen directeur van de nationale voetbalbond, is blij, zo laat hij op de site van de KNVB weten: "Dit is een uniek moment in het Nederlandse voetbal, waar we al geruime tijd naartoe werken. In die tijd hebben we in Nederland bewezen voorloper te zijn op het gebied van de videoscheidsrechter. Dankzij het voorbereidende werk in de afgelopen jaren van Gijs de Jong, Mike van der Roest en anderen zijn we internationaal gezien een boegbeeld van deze ontwikkeling."

De videoscheidsrechter wordt komend seizoen ingevoerd in de Eredivisie! Bij alle competitiewedstrijden zal gebruik worden gemaakt van de Video Assistant Referee (VAR), zo laat de KNVB weten! #knvb #videoref #var #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

"Met de toestemming van onze clubs kunnen we de VAR nu ook in eigen land verder ontwikkelen. We laten hiermee zien vernieuwend te zijn met een continu proces van technologische verbetering." Met de VAR streeft de KNVB naar een eerlijker verloop van de verschillende competities en ondersteuning van de arbitrage. "Daar zal vrijwel iedere voetballiefhebber het mee eens zijn", aldus Gudde.

De komende maanden zullen gevuld zijn met de verdere uitwerking, zo klinkt het, om begin augustus klaar te staan voor 324 wedstrijden in het komend seizoen. "Op de achtergrond zijn we natuurlijk al een tijd bezig, maar de komende maanden zal de invoering van de VAR echt vorm krijgen. Ik kijk dan ook uit naar het moment dat we vrijdag 11 augustus bij de start van de Eredivisie echt gaan beginnen", besluit Gudde.

Update 21 juni 16.48 uur - Uitstel dreigt voor invoering videoscheidsrechter in Eredivisie
De KNVB maakte in maart van dit jaar bekend de VAR met ingang van volgend seizoen in te voeren, maar de bond laat donderdagmiddag via de officiële kanalen weten de plannen mogelijk uit te moeten stellen. Door een conflict tussen de KNVB en de BSVB (belangenvereniging scheidsrechters) dreigt er een tekort aan videoscheidsrechters. Het doel van de bond blijft om volgend seizoen te kunnen werken met goed opgeleide video-arbiters, waardoor de KNVB mogelijk zelf op zoek gaat naar kandidaten.

Een goede beslissing?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties