Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Uli Hoeness spreekt bedrag van 800 miljoen euro tegen

Laatste update:

De sponsorovereenkomst zou in 2025 moeten ingaan. Momenteel heeft Bayern in Audi al een autofabrikant als sponsor, maar over enkele jaren zou BMW de topclub gaan ondersteunen. Er zouden al onderhandelingen zijn gevoerd om de overeenkomst met Audi, die tot 2025 geldig is, vroegtijdig stop te zetten, zodat BMW eerder in zee kan gaan met Bayern.

"Beide partijen hebben vorig jaar al een intentieverklaring ondertekend", zegt Edmund Stoiber, lid van de raad van toezicht van Bayern. Uli Hoeness bevestigde vorig jaar al dat Bayern en BMW met elkaar spraken. "Het klopt dat er gesprekken zijn. Of het ook daadwerkelijk tot een deal komt, gaan we in de komende maanden zien", zei hij in december.

Audi wil niet diep ingaan op de aanstaande deal van Bayern met BMW, maar benadrukt wel dat men tevreden is over de huidige overeenkomst met de Bundesliga-club. BMW wil het nieuws niet bevestigen. Naar verluidt gaat laatstgenoemde autofabrikant zich tot minimaal 2035 verbinden aan de topclub, met een bedrag van circa 800 miljoen euro voor Bayern tot gevolg.

Update 10 maart 12.45 uur - Uli Hoeness spreekt bedrag van 800 miljoen euro tegen
Uli Hoeness bevestigt dat Bayern München in zee gaat met BMW. De Duitse topclub zou volgens de berichten in de Duitse media over tien jaar tijd 800 miljoen euro ontvangen van de autofabrikant, maar Hoeness geeft aan dat dit bedrag absoluut niet klopt. "Ja, we hebben een deal, voor zowel het basketbal als het voetbal. De genoemde bedragen kloppen echter totaal niet. Ik vind het verbazingwekkend dat iemand zo'n bedrag noemt, terwijl beide partijen er geen uitspraken over hebben gedaan."

Meer nieuws

Jan Boskamp neemt per direct afscheid en komt niet meer op tv als analist
38
Real Madrid verovert mede dankzij grote fout Maatsen vijftiende Champions League
226
Fans bestormen veld tijdens CL-finale vanwege knotsgekke weddenschap influencer
37
Groot beveiligingslek: Champions League-finale na 20 seconden stilgelegd
11
Theo Janssen wijst naar speler in Oranje die eruit moet voor Ian Maatsen
30
Sneijder weet voldoende door outfits Dortmund: 'Real Madrid staat al 1-0 voor'
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties