Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Unieke rode kaart kost Hoesen beladen derby en duel met Vitesse

Laatste update:

Hoesen raakte de enkel van tegenstander Cuco Martina en werd daarop uit het veld gestuurd door Wiedemeijer. De aanklager betaald voetbal heeft de Limburger een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden, waarvan één voorwaardelijk, wegens 'ernstig gemeen spel'. Groningen en Hoesen laten waarschijnlijk later op de dag weten of ze akkoord zullen gaan met deze straf.

Als dat het geval is, moet de 23-jarige aanvaller in stadion Euroborg vanaf de tribune toekijken hoe zijn ploeggenoten het komende zondag tijdens de noordelijke derby opnemen tegen sc Heerenveen. Een week later komt Vitesse op bezoek. Hoesen werd in de zomer overgenomen van Ajax en kan dit seizoen onder leiding van trainer Erwin van de Looi rekenen op een basisplaats en speelde al dertien competitieduels, maar daarin kwam hij nog niet verder dan één treffer.

Update 14.45 uur - Unieke rode kaart kost Hoesen beladen derby en duel met Vitesse
FC Groningen heeft het schikkingsvoorstel voor Danny Hoesen, drie duels schorsing waarvan een voorwaardelijk, geaccepteerd. De meldt de club via de officiële kanalen. Hoesen kreeg zondag in de wedstrijd tegen FC Twente (1-2 winst) een rode kaart na een overtreding op Cuco Martina. Hoesen, voor wie het zijn eerste rode kaart in zijn carrière was, mist de beladen derby tegen sc Heerenveen. Daarnaast is hij niet inzetbaar in het duel met Vitesse.

-
Denk je dat Danny Hoesen akkoord zal gaan met dit voorstel?

Meer nieuws

Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
2
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
11
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
10
Hevige speculaties bij RTV Oost: 'Gevoel zegt dat hij vertrekt bij FC Twente'
11
'Inter Miami treedt in onderhandeling en wil 'Lionel Messi-bolwerk' uitbreiden'
5
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties