Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: United Vansen slaat terug: 'Maar ADO gaat niet failliet'

Laatste update:

"We hebben al zes of zeven miljoen euro in de club gestopt. De laatste keer dat ik bij een vergadering was, hebben ze niets over dit geldprobleem gezegd", zei Wang woensdag tegenover de NOS. Manders ontkracht dit. "Ik vind het jammer om vandaag te vernemen dat eigenlijk vanuit UVS (United Vansen International Sport, red.) wordt gezegd dat men niet bekend is met het feit dat er een financieel probleem zou zijn", zegt Manders op de clubsite van ADO Den Haag. "We hebben in oktober een tien uur durende vergadering met de Raad van Commissarissen gehad."

"Twee dagen later hadden we een elf uur durende AVA-vergadering (Algemene Vergadering van Aandeelhouders, red.). Hierbij waren UVS en de heer Wang persoonlijk aanwezig en daar hebben we eigenlijk alleen maar over dit onderwerp gesproken", aldus Manders. "Dus blijkbaar gaat er in de communicatie toch iets niet goed. Het zijn vervelende dagen voor ADO."

Update 30 november 23.10 uur - United Vansen slaat terug: 'Maar ADO gaat niet failliet'
Ofschoon ADO Den Haag beweert dat United Vansen op de hoogte was van het tekort van de club én dus met geld over de brug moet komen, is de grootaandeelhouder zich van geen kwaad bewust. Het bedrijf meldt in een statement dat men ADO niet failliet laat gaan, maar dat de verliezen niet door United Vansen zijn veroorzaakt, maar door 'verkeerd beleid van het management'. "Van ons wordt nu verwacht dat we alle verliezen opnieuw afdekken, terwijl voor ons een betere controle op de leiding van ADO voortdurend onmogelijk wordt gemaakt. Dit is wat ons betreft onacceptabel", zo citeert het Algemeen Dagblad.

Is ADO Den Haag beter af zonder clubeigenaar Hui Wang?

Meer nieuws

Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
5
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
16
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties