Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Rijkaard kandidaat om weer in Primera División aan de slag te gaan'

Laatste update:

De Nederlandse oefenmeester had het tussen 2003 en 2008 voor het zeggen in het Camp Nou en won in 2006 de Champions League met de Catalaanse grootmacht, die onder zijn leiding ook twee keer landskampioen werd. Sport meldt maandag dat Rijkaard net als Michael Laudrup een belangrijke kanshebber is om te worden aangesteld door Valencia, dat teleurstellend negende staat in Spanje.

Dat terwijl de ambities van los Che en vooral van eigenaar Peter Lim groot zijn. Of Rijkaard zelf in Valencia geïnteresseerd is, zal nog moeten blijken. In oktober werd de Nederlander genoemd als kandidaat om terug te keren bij Barcelona, maar die geruchten zwakte hij zelf vlug af. Twee weken geleden verscheen zijn naam op een lijst van veertig trainers die Morten Olsen kunnen opvolgen bij Denemarken.

-
Denk je dat Frank Rijkaard de nieuwe trainer van Valencia wordt?

Meer nieuws

Vitesse dieper in de put: club werd grotendeels gefinancierd door Abramovich
22
Malik Tillman blijft: PSV neemt Amerikaan definitief over van Bayern München
59
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Opleving of laatste stuiptrekking; is Haaland de laatste echte superspits?
5
'PSG identificeert opvolger van Mbappé en hoort vraagprijs van 120 miljoen euro'
6
'Jordan Henderson is mogelijk bezig aan zijn laatste weken bij Ajax'
52

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties