Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Valencia stoomt miljoenenaankoop klaar voor topper met Real Madrid

Laatste update:

Manchester United had ook belangstelling voor Pérez, maar Louis van Gaal lijkt de Argentijns international nu dus definitief te kunnen vergeten. "Natuurlijk zou ik graag naar Valencia willen", zei Pérez vorige week nog. "Het is een grote club in Europa, maar ik houd er niet van om over andere clubs te praten, want ik ben nu nog speler van Benfica."

De miljoenentransfer van Pérez wordt mogelijk gemaakt door Peter Lim, de nieuwe clubeigenaar van Valencia. Er wordt beweerd dat hij de Argentijn heeft gekocht met zijn investeringsmaatschappij Meriton Capital Limited en zal stallen bij Valencia, maar daar doet Benfica geen mededelingen over. Pérez was bezig aan zijn derde seizoen bij de Portugese topclub en speelde vijftien interlands voor Argentinië. Op het afgelopen WK had hij nog een basisplaats in de finale tegen Duitsland.

Valencia maakt op de website van de club ook melding van de overeenkomst met Benfica en meldt dat Pérez maandagavond om 23.25 uur op de luchthaven zal landen. Dinsdag zal hij vervolgens medisch gekeurd worden. Mochten er geen problemen aan het licht komen, dan zal de transfer op 2 januari afgerond worden.

Update 30 december 13.10 uur - Valencia stoomt miljoenenaankoop klaar voor topper met Real
Een dag nadat Benfica het vertrek van Enzo Pérez meldde en Valencia de transfer bevestigde heeft de middenvelder al meegetraind bij de nummer vier van de Primera División. De 'man van 25 miljoen euro' moet nog medisch gekeurd worden en zal op 2 januari gepresenteerd worden, zo meldt Valencia via de officiële kanalen. Valencia wil Pérez zo snel mogelijk inpassen, want januari is een drukke maand voor de club. In totaal speelt Valencia zes wedstrijden; de eerste op 4 januari tegen Real Madrid.

Enzo Pérez is 25 miljoen euro waard

Meer nieuws

Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
4
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
2
Pasveer, Openda, Kashia en tal van andere (oud-)spelers schieten Vitesse te hulp
34
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
54
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
66

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties