Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Basten wil selectie uitdunnen en zet trio in etalage

Laatste update:

"Als we die ene positie hebben ingevuld, zijn we in principe klaar", klinkt het in gesprek met FOX Sports. Iemand als Bas Dost gaat het niet worden voor AZ. "Dat lijkt me niet haalbaar. We hebben met Aron Jóhannsson een spits in huis over wie we absoluut tevreden zijn. Daar zoeken we iemand bij om de concurrentie aan te gaan."

Overigens traint Kees Luijckx mee in Alkmaar, maar voor de ex-verdediger van AZ (vorig seizoen Roda JC Kerkrade) ligt geen contract klaar. Luijckx traint mee met de beloften. "Anders lieten we hem wel met het eerste elftal meetrainen. Hij houdt hier zijn conditie op peil, meer niet. Zie het als een geste naar een oud-voetballer van ons", aldus Stewart.

Update 22 juli 9.10 uur - Van Basten wil selectie uitdunnen en zet trio in etalage
Trainer Marco van Basten van AZ wil zijn selectie uitdunnen. Eerder werd al bekend dat spits Denni Avdic in de etalage staat en inmiddels is duidelijk dat Thomas Lam, Fernando Lewis en Joris Overeem eveneens mogen vertrekken. Dat meldt Voetbal International. Het trio uit de eigen jeugd wordt nog niet afgeschreven; AZ wil de drie verhuren. Van Basten begon de voorbereiding met 31 spelers en hij streeft naar een groep van 23 à 24 spelers.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties