Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Bronckhorst gaat op gevoel af en wil bij Feyenoord blijven

Laatste update:

Feyenoord houdt volgens het weekblad rekening een vertrek van Gio. De 39-jarige Rotterdammer heeft een aflopend contract in De Kuip en gaf reeds aan dat hij eerst wilde weten wie de nieuwe coach zou worden, alvorens een besluit te nemen over een langer verblijf bij Feyenoord. Fred Rutten is die nieuwe trainer geworden en lijkt dus meteen een nieuwe assistent te kunnen zoeken.

Van Bronckhorst kan bij de KNVB ook een jeugdelftal onder zijn hoede nemen. Hij werd in augustus 2011 fulltime assistent van Koeman, nadat hij Cor Pot bij Jong Oranje al had bijgestaan. Vanaf het seizoen 2012/13 combineerde Van Bronckhorst zijn werkzaamheden bij het eerste elftal met het coachen van Jong Feyenoord/Excelsior.

Update 4 maart 11.34 uur - Van Bronckhorst gaat op gevoel af en wil bij Feyenoord blijven
Giovanni van Bronckhorst heeft aan RTV Rijnmond laten weten dat hij assistent-trainer bij Feyenoord wil blijven. Hij werd in augustus 2011 de rechterhand van Ronald Koeman in Rotterdam-Zuid, maar Koeman gaat in de zomer weg. Gio wilde afwachten wie de nieuwe trainer werd bij Feyenoord, voordat hij een besluit zou nemen over zijn eigen toekomst. Voetbal International stelde maandagavond dat de kans groot was, dat de oud-verdediger weg zou gaan bij de club.

RTV Rijnmond stelt echter dat Van Bronckhorst zijn gevoel volgt en gewoon bij de club blijft. Hij heeft nog geen enkel contact gehad met de KNVB, ook al circuleren er geruchten dat Guus Hiddink hem graag als assistent-bondscoach wil hebben na het WK 2014. Van Bronckhorst wil graag van Fred Rutten horen wat hij verwacht van zijn assistenten. Over verlenging van zijn contract bij Feyenoord heeft hij nog niet gesproken met technisch directeur Martin van Geel.

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties