Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Van den Berg ondergaat woensdag medische keuring in Engeland'

Laatste update:

Liverpool lijkt aan de minimale vraagprijs van PEC voor Van den Berg, anderhalf tot twee miljoen euro, te willen voldoen. Volgens de Stentor had naast PSV ook 'een andere buitenlandse topclub' interesse in de verdediger, maar lijken beide partijen het te moeten afleggen tegen de nummer twee van het voorbije Premier League-seizoen. Of Jürgen Klopp na de afronding van de transfer ook een plek in de eerste selectie inruimt voor de tiener, is niet duidelijk.

Van den Berg, een product van de jeugdopleiding van PEC, maakte vorig seizoen op zestienjarige leeftijd zijn debuut in het betaald voetbal, in de met 2-0 verloren uitwedstrijd tegen FC Groningen. In totaal kwam de international van Oranje Onder-19 tot 22 duels in het eerste elftal van de Zwollenaren. Onder Jaap Stam kwam Van den Berg in het afgelopen halfjaar nauwelijks aan spelen toe in de hoofdmacht.

Stam verweet Van den Berg vooral een gebrek aan scherpte en liet het talent uiteindelijk nog alleen voor twee volle wedstrijden en twee korte invalbeurten opdraven. Pogingen van PEC om het eerste profcontract open te breken leidden tot niets en dat was helemaal een onmogelijke missie toen hij zijn basisplaats verloor. PEC wil nu in financieel opzicht nog het maximale uit de zelfopgeleide verdediger halen en zal naast de vaste transfersom ook bonussen en een doorverkooppercentage proberen te bemachtigen.

Update dinsdag 25 juni 10.30 uur - 'Van den Berg ondergaat woensdag medische keuring in Engeland'
Sepp van den Berg verlaat PEC Zwolle voor Liverpool. Volgens de Daily Telegraph wordt de talentvolle verdediger woensdag medisch gekeurd. De Engelse krant schrijft dat de Champions League-winnaar de concurrentiestrijd van onder meer Ajax en Bayern München wint. Van den Berg zal het komende jaar de tijd krijgen om te wennen, waarna het in het seizoen 2020/21 de bedoeling is dat hij aansluit bij de eerste selectie.

Sepp van den Berg zou er goed aan doen om naar Liverpool te gaan

Meer nieuws

Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
6
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
2
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Derksen: 'Dit werkt tegen Sneijder. Dit zoekt het beursgenoteerde Ajax niet'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties