Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van den Berg tekent tot medio 2016 bij oude club Heerenveen

Laatste update:

De 26-jarige Van den Berg beschikt over een aflopend contract bij PEC, waar hij aanvoerder is, en heeft al laten weten dat hij deze verbintenis niet zal gaan verlengen. De promovendus is daarom bereid om de verdediger nog deze maand van de hand te doen, zodat het in ieder geval nog wat aan Van den Berg verdient. De Drent voelt wel wat voor een terugkeer naar Heerenveen, aangezien hij weet wat er voor salarissen bij deze club worden betaald.

Van den Berg stond als jonge jongen bekend als een groot talent bij Heerenveen, maar kwam zoals gezegd niet verder dan twee invalbeurten. De verdediger belandde bij de amateurs, dronk aan de lopende band, werd betrapt op het gebruik van cannabis en had een profloopbaan al uit zijn hoofd gezet. Bij PEC kreeg hij echter een nieuwe kans, die hij met beide handen heeft aangegrepen. Nu keert Van den Berg mogelijk terug naar het Abe Lenstra Stadion.

Update 29 januari 17.00 uur - Van den Berg tekent tot medio 2016 bij oude club Heerenveen
PEC Zwolle en sc Heerenveen hebben het nieuws nog niet bevestigd op de officiële websites van de clubs, maar zowel Voetbal International als het ANP weet dat de overgang van Joey van den Berg naar Friesland is afgerond. De verdediger zal, als hij door de medische keuring komt, een contract tot medio 2016 tekenen bij zijn oude club. Het is niet bekend wat Heerenveen zal betalen voor Van den Berg.

Joey van den Berg zou een aanwinst zijn voor sc Heerenveen

Meer nieuws

'Vangelis Pavlidis kan AZ verlaten en alsnog de Champions League in'
11
De tienersensatie van Feyenoord die buiten Nederland nooit meer schitterde
11
VZ Kort: Peter Maes blijft ook in de Eredivisie trainer van Willem II
77
Real Madrid-ster Toni Kroos kondigt afscheid als voetballer aan
88
Van Persie snapt niets van uitspraken: 'Waar hebben die mensen het over?'
14
Liverpool zet vacature voor rol in technische staf van Arne Slot op LinkedIn
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties