Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van den Brom staat er goed op bij AZ: 'Goed en positief gesprek'

Laatste update:

De Telegraaf weet dat AZ en Van den Brom donderdag met elkaar om tafel hebben gezeten. De komende dagen zal moeten blijken of de twee er samen uitkomen en met elkaar verder gaan. Zo ja, dan wordt de 47-jarige Van den Brom hoofdtrainer en zullen Van Basten en Dennis Haar fungeren als zijn assistenten. AZ kan het zevende team worden dat Van den Brom onder zijn hoede krijgt.

Elf jaar geleden begon hij bij de amateurs van Bennekom en daarna was hij enkele seizoenen trainer bij Jong Ajax. Zijn eerste profclub was vervolgens AGOVV Apeldoorn, van 2007 tot 2010. Daarna wisselden de clubs zich in rap tempo af: een jaar bij ADO Den Haag, een jaar bij Vitesse en ruim anderhalf jaar bij Anderlecht. In België werd hij in maart dit jaar ontslagen. Onlangs sprak Van den Brom in Almelo over de baan van hoofdtrainer bij Heracles: uiteindelijk zag hij af van die job.

Ook het Algemeen Dagblad noemt Van den Brom de 'ideale kandidaat' voor AZ. Het schrijft dat ex-bondscoach Bert van Marwijk, ondanks zijn verleden als speler in Alkmaar, 'sowieso' niet bij de Eredivisionist aan de slag zal gaan. Veel andere beschikbare kandidaten zijn er voorts niet. Mario Been onderhoudt goed contact met zijn generatiegenoot Van Basten en is evenmin in beeld om hem op te volgen.

Update 21 september 12.19 uur - Update: Van den Brom staat er goed op bij AZ: 'Goed en positief gesprek'
Als de voortekenen niet bedriegen, dan wordt John van den Brom de nieuwe coach van AZ. Na een eerste gesprek, afgelopen vrijdag, hebben trainer en club nogmaals met elkaar om de tafel gezeten en de eerste indrukken zijn goed. "Het was een positief en goed gesprek", verklaart technisch directeur Earnest Stewart in gesprek met FOX Sports. "Dat hebben we ook aan John laten weten. We gaan nu kijken hoe snel we verder kunnen."

John van den Brom is geschikt als nieuwe AZ-trainer

Meer nieuws

Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
4
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
40
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
25
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties