Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van der Sar haalt opnieuw Chinese sponsor binnen bij Ajax

Laatste update:

Oud-doelman Van der Sar is met collega Michael Kinsbergen, algemeen directeur, al maanden op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor; dat is nu nog Aegon. De verzekeraar verlengde in maart daarom zijn contract met een half jaar, tegen een bedrag van drie miljoen euro. Hierdoor kreeg Ajax langer de tijd om een nieuwe naam te strikken.

Aegon betaalde de afgelopen jaren circa twaalf miljoen per seizoen; voor het extra halfjaar kreeg men vijftig procent korting. Aegon blijft overigens sowieso aan als subsponsor. Aanvankelijk leek Huawei de nieuwe hoofdsponsor te worden, maar het Chinese technologiebedrijf werd slechts 'een officiële partner'.

Update 3 juni 16.10 uur - Van der Sar haalt opnieuw Chinese sponsor binnen bij Ajax
Ajax-directeur Edwin van der Sar twitterde maandag dat er groot nieuws aan zat te komen rond de club. Mogelijk was het grote nieuws dat het nieuwe tenue gepresenteerd werd, maar er werd ook gespeculeerd over een nieuwe hoofdsponsor. Die kwam er niet, wel is het Van der Sar gelukt om weer een grote Chinese sponsor aan te trekken. Het bedrijf Sengled heeft zich na Huawei verbonden aan de Amsterdammers. "Het is mooi dat dit sterk groeiende internationale bedrijf zich aan onze club wil verbinden", aldus Van der Sar via de officiële kanalen.


Meer nieuws

Noa Lang mist ook einde van seizoen bij PSV; EK hoogst onzeker voor aanvaller
3
Carlo Ancelotti heeft nieuws over positie onder de lat bij Real Madrid
3
Is dit de meest politiek beladen voetbalderby van West-Europa?
2
Arne Slot kan nog weinig vertellen over zijn naderende transfer naar Liverpool
8
Vitesse haalt 24 uur na start crowdfundingsactie volledige streefbedrag op
74
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties