Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van der Struijk tekent voor een seizoen bij Willem II

Laatste update:

Willem II promoveerde naar de Eredivisie en wil niet na één seizoen weer afglijden. De Tricolores hopen daartoe Van der Struijk met een tweejarige overeenkomst aan zich te binden. Trainer Jurgen Streppel zou het liefst al aanstaande zondag, voor de wedstrijd tegen PSV, over de ervaren verdediger willen beschikken.

In zijn eerste periode in Tilburg, van 2003 tot 2008, kwam Van der Struijk al tot 109 wedstrijden op de Nederlandse velden voor Willem II. Na anderhalf jaar bij Vitesse mocht hij op huurbasis weg uit Arnhem en kwam hij weer voor een half seizoen terecht bij zijn oude club. Vervolgens heroverde hij zijn plaats bij Vitesse weer, maar zijn aflopende contract werd na vorig seizoen niet verlengd.

Update 6 augustus 16.01 uur - Van der Struijk moet Willem II snel duidelijkheid geven
Willem II wil Frank van der Struijk graag vastleggen voor het seizoen 2014/15, maar wacht niet heel lang op hem. Het Brabants Dagblad stelt woensdag dat de 29-jarige verdediger snel uitsluitsel moet geven of hij het ziet zitten in Tilburg te blijven. Van der Struijk zit zonder club en traint al enige tijd mee met Willem II. Tot het moment dat hij aangeeft of hij wel of niet een contract wil tekenen, kan hij niet meer meetrainen bij zijn oude club.

Update 7 augustus 14.46 uur - Van der Struijk doet Willem II financieel tegenvoorstel
Frank van der Struijk kreeg woensdag te horen dat hij pas weer mag meetrainen bij Willem II, als hij aangeeft of hij ook de intentie heeft er definitief te blijven. De 29-jarige verdediger heeft vervolgens een voorstel ontvangen van de Tilburgse club en nu stelt het Brabants Dagblad dat de ex-Vitessenaar de club een tegenvoorstel heeft gedaan. "Dus nu ligt de bal weer bij de club", legt hij uit aan de krant.

Update 13 augustus 14.02 uur - Van der Struijk tekent voor een seizoen bij Willem II
Frank van der Struijk en Willem II slaan de handen ineen voor een hernieuwde samenwerking. De 29-jarige verdediger trainde deze zomer een tijd mee in Tilburg, maar kreeg daarna te horen dat hij snel moest reageren op het voorstel van de club voor een definitieve samenwerking. Zo lang Van der Struijk niet reageerde, kon hij niet meer meetrainen. Nu heeft de ervaren mandekker besloten in te gaan op de hem gedane aanbieding. De ex-Vitessenaar tekent voor een jaar.

"De ploeg heeft goed voetbal laten zien afgelopen zondag en ik heb er vertrouwen in dat we met dit team ons in de Eredivisie kunnen handhaven. Ik wil hierin belangrijk zijn voor de club", zegt Van der Struijk woensdag op de clubwebsite. Trainer Jurgen Streppel van de Tricolores zegt blij te zijn, dat het Willem II gelukt is Van der Struijk vast te leggen voor het seizoen 2014/15. "Met zijn ervaring en kwaliteiten is hij een zeer belangrijke speler die op meerdere posities inzetbaar is."

Frank van der Struijk zou een aanwinst zijn voor Willem II

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
52
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties