Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Van der Vaart reageert op geruchten: 'Ik blijf voorlopig in Denemarken'

Laatste update:

Momenteel staan Irfan Bachdim, Sylvano Comvalius, Nick van der Velden en Stefano Lilipaly onder contract op Bali. Aan de hand van de Nederlanders presteerde Bali United afgelopen seizoen uitstekend en eindigde het op de tweede plaats in de Indonesische competitie. De club eindigde in punten gelijk met kampioen Bhayankara FC en had een beter doelsaldo, maar werd door het onderling resultaat tweede.

Desondanks heeft Bali United zich wel gekwalificeerd voor de voorronde van de Aziatische Champions League, omdat Bhayankara FC daar niet in uit mag komen. Lilipaly zou nu door Bali United vooruit geschoven zijn om Van der Vaart over te halen om naar Indonesië te komen. Voorzitter Pieter Tanuri wilde voorlopig nog niks kwijt over eventuele doelwitten op de tranfermarkt.

"Ik ga nu nog niets bekendmaken, maar het moment dat ik aankopen bekend kan maken zal spectaculair zijn", aldus Tanuri. De vraag is ook of Van der Velden, Bachdim en Comvalius volgend seizoen nog op Bali spelen, omdat hun contract aan het einde van dit kalenderjaar afloopt en het nog onduidelijk is of ze die gaan verlengen. Van der Vaart ligt nog tot komende zomer vast in Denemarken.

Update 23 november 19.40 uur - Van der Vaart reageert op geruchten: 'Ik blijf voorlopig in Denemarken'
Rafael van der Vaart verkast niet op korte termijn naar Bali United. "Ik heb het gehoord, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Ik blijf in Denemarken, in ieder geval tot de winter", zegt de middenvelder van FC Midtjylland tegenover Sport1. Hij wordt geregeld in verband gebracht met een transfer naar Esbjerg fB, waar Ted van Leeuwen sportief directeur is. "Soms komt hij bij onze wedstrijden kijken, maar dat maakt niet uit. Het is niet eens toegestaan om met hem te praten over een transfer. Onze ontmoetingen zijn privé. We hebben het over zaken als de crisis in het Nederlandse voetbal. Op het moment speelt er niets."

Moet Rafael van der Vaart naar Indonesië verkassen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Woerts meldt definitief akkoord Van Persie en Heerenveen; wachten op witte rook
1
V/d Vaart zou duo aanstellen voor opvolging Arne Slot; Afellay enthousiast
14
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
53
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties