Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Van der Vaart verlangt jaarsalaris van 1,2 miljoen euro'

Laatste update:

Bij Ferencváros krijgt de 33-jarige ex-international van het Nederlands elftal mogelijk de kans om in de Champions League te spelen. Als regerend kampioen van Hongarije mag de club komend seizoen deelnemen aan de voorronde van het miljardenbal. "Ik zie het wel voor me: Van der Vaart bij Ferencvaros. Hij kan echt een schot in de roos worden", zegt Doll.

De coach geeft te kennen dat hij al met Van der Vaart heeft gesproken, maar vooralsnog blijft het onduidelijk hoe de toekomst van de technicus eruitziet. Zijn contract bij Real Betis loopt nog een jaar door, maar dat mislukte avontuur lijkt desondanks voorbij. "Als hij het gevoel krijgt dat hij écht belangrijk is, zal hij topprestaties leveren. Je moet gewoon goed omgaan met deze jongen", weet Doll.

Update 29 mei 12.58 uur - 'Van der Vaart verlangt jaarsalaris van 1,2 miljoen euro'
Rafael van der Vaart is best bereid om de overstap te maken van Real Betis naar Ferencváros, maar dan moet daar in financieel opzicht wel behoorlijk wat tegenover staan. Volgens Hongaarse media verlangt de voormalig Oranje-international een jaarsalaris van 1,2 miljoen euro, maar dat kan de club uit Budapest bij lange na niet ophoesten.

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
26
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
342
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
45

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties