Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Van der Wiel kan alsnog nieuw contract tekenen bij PSG'

Laatste update:

"Ik wil bij PSG blijven, maar de club wil dat ik vertrek. De situatie is dus duidelijk", zei de 27-jarige back na afloop van de met 2-0 gewonnen Trophée des Champions-wedstrijd tegen Olympique Lyon. Als Van der Wiel deze zomer inderdaad vertrekt, dan komt er na drie seizoenen een einde aan de samenwerking met Paris SG.

De 44-voudig Oranje-international maakte in september 2012 voor maximaal zes miljoen euro de overstap van Ajax naar PSG en in Parijs kwam hij tot twee doelpunten en zeventien assists in 105 officiële wedstrijden. Hij werd driemaal Frans kampioen, won drie keer de nationale Supercup, twee keer de Coupe de la Ligue en een enkele keer de Coupe de France. Hij behoorde voor het duel met Olympique Lyon overigens niet tot de wedstrijdselectie.

Dat Van der Wiel nu bevestigt dat hij weg moet bij PSG, komt wellicht niet helemaal als een verrassing. Hij lijkt definitief te zijn voorbijgestreefd door de Ivoriaan Serge Aurier en de onderhandelingen over een nieuw contract leverden niets op. Het lijkt er nu dus op dat PSG heeft besloten dat Van der Wiel geen nieuwe verbintenis krijgt aangeboden. Hij is al in verband gebracht met AS Roma en Manchester United, maar het is onduidelijk of deze clubs nog altijd (concrete) interesse hebben. Van der Wiel liet begin juni al wel weten aanbiedingen te hebben ontvangen van twee Engelse clubs.

Update 9 augustus 18.45 uur - 'Van der Wiel kan alsnog nieuw contract tekenen bij PSG'
Gregory van der Wiel liet vorige week zondag weten te moeten vertrekken bij Paris Saint-Germain, maar dat is misschien toch niet het geval. L'Equipe meldt namelijk dat de rechterverdediger alsnog een contractverlenging met een salarisverhoging krijgt aangeboden. De 27-jarige Van der Wiel ligt nu nog maar één jaar vast in het Prinsenpark.

Wie is een betere rechtsback?

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
21
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
6
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
27
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties