Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Dijk moet EFL Cup-finale toch aan zich voorbij laten gaan

Laatste update:

De boulevardkrant spreekt van een 'hammer blow' en dat is het niet alleen voor the Saints, maar ook voor Danny Blind. De bondscoach lijkt in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (25 maart) en in de vriendschappelijke ontmoeting met Italië (28 maart) namelijk geen beroep te kunnen doen op de 25-jarige Van Dijk.

Als de berichtgeving klopt, dan moet de twaalfvoudig international van het Nederlands elftal ook een streep zetten door ongeveer tien wedstrijden in de Premier League, waaronder de duels met Arsenal, Manchester United en Tottenham Hotspur.

Update 30 januari 17.37 uur: Kwetsuur Van Dijk lijkt mee te vallen: 'We zullen zien hoeveel hij mist'
Waar Virgil van Dijk eerst maanden aan de kant leek te staan, daar lijkt zijn kwetsuur toch nog enigszins mee te vallen. Southampton-trainer Claude Puel heeft maandagmiddag tijdens een perspraatje laten weten dat de Nederlander waarschijnlijk 'enkele weken' toe moet kijken: "We weten dat Virgil van Dijk een paar weken zal ontbreken in de ploeg. Het is belangrijk om de komende weken een goede balans te vinden zonder hem. We zullen zien hoe vaak hij niet beschikbaar zal zijn." Van Dijk lijkt door zijn blessure in ieder geval wel een streep door zijn transfer naar een Engelse topclub te moeten zetten.

Update 2 februari 15.52 - Van Dijk moet EFL Cup-finale toch aan zich voorbij laten gaan
Virgil van Dijk ontbreekt toch langer dan Southampton had gehoopt. Manager Claude Puel verwacht dat de absentie van de Nederlandse verdediger zo'n twee tot drie maanden kan duren. Eind januari raakte Van Dijk in het treffen met Leicester City geblesseerd aan de enkel en lang bleef de ernst van het kwetsuur onduidelijk. Southampton hoopte dat het binnen een aantal weken weer een beroep kon doen op Van Dijk, maar de blessure blijkt toch ernstiger dan gedacht.

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties