Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Dijk ontbreekt bij Celtic: 'Hij heeft andere dingen aan zijn hoofd'

Laatste update:

Celtic was eigenlijk al uitgeschakeld in de Champions League, maar door een administratieve blunder bij Legia Warschau kregen de Schotten toch nog een plaats in de laatste voorronde cadeau. Daarin bleek Maribor uit Slovenië echter te machtig. Direct na de wedstrijd zei Van Dijk tegen de NOS dat hij het moeilijk vond, om zijn toekomst zo kort na de eliminatie te bespreken.

"Je wil op hoogste niveau voetballen. Vandaag speelden we voor Champions League-groepsfase en daar gaan we helaas niet naar toe. We zullen het zien, nu ben ik nog gewoon Celtic-speler. Champions League was het hoogste niveau. Nu gaan we naar de Europa League. Nog steeds Europa, wel iets minder. We zullen zien wat er gaat gebeuren. De transfermarkt is open tot en met zondagnacht", aldus de Nederlander.

De 23-jarige Van Dijk stapte een jaar geleden over van FC Groningen naar Celtic. Hij viel meteen in de smaak en wist de ogen van Engelse scouts al vlot op zich gericht. Van Dijk werd al serieus gelinkt aan Southampton, maar concrete interesse was er nog niet voor de Bredanaar. In de laatste seconden van het duel met Maribor kreeg hij nog een dot van een kans om er 1-1 van te maken en een verlenging af te dwingen, maar Van Dijk miste.

Update 28 augustus 11.55 uur - 'Premier League-club doet eerste officiële bod op Van Dijk'
De wens van Virgil van Dijk om op het hoogste niveau te acteren, gaat mogelijk in vervulling. Volgens Voetbal International heeft de stopper de mogelijkheid om over te stappen van de lager aangeschreven Schotse Premier League naar de Engelse equivalent: Sunderland zou inmiddels een eerste officiële bod hebben uitgebracht. De eerdere vraagprijs voor Van Dijk, zo'n tien miljoen euro, zou zijn gedaald vanwege het mislopen van de Champions League.

Update 31 augustus 14.15 uur - Van Dijk ontbreekt bij Celtic: 'Hij heeft andere dingen aan zijn hoofd'
Virgil van Dijk zit niet bij de wedstrijdselectie van Celtic, dat zondag in actie komt tegen Dundee. In Schotland draait de geruchtenmachine op volle toeren, maar volgens manager Ronny Deila is er geen sprake van dat de mandekker nog vertrekt uit Glasgow. "Hij blijft en dat is het belangrijkste. Hij doet zondag niet mee omdat er veel geruchten gaande zijn en hij heeft veel aan zijn hoofd", legt Deila uit in gesprek met de BBC. "Ook is zijn vriendin zwanger, dus hij zit met zijn hoofd niet voor honderd procent bij het spel. We hebben andere spelers die het dan beter kunnen doen."

Moet Virgil van Dijk vertrekken bij Celtic?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties