Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Geel bevestigt: 'Kuyt en Guidetti zijn serieuze opties'

Laatste update:

"Dat zie je heel snel op de website, denk ik", zei de algemeen directeur in de BNR Friday Move. "In de komende dagen? Nou, in de komende weken wel. We werken er hard aan om dat voor elkaar te krijgen." Precies een maand geleden meldde het Algemeen Dagblad al dat Kuyt naar alle waarschijnlijkheid naar Feyenoord zou gaan.

Gudde wilde niet bevestigen of John Guidetti bij Feyenoord in beeld is en wenste zich ook niet uit te spreken over de toekomst van Colin Kazim-Richards. De spits kan na dit seizoen gratis worden overgenomen van Bursaspor. De sportbestuurder noemt de Engelse Turk 'een zeer goed alternatief'. Kazim scoorde dit seizoen tien keer in twintig Eredivisiewedstrijden.

Update 15 maart 11.52 uur - Van Geel bevestigt: 'Kuyt en Guidetti zijn serieuze opties'
Martin van Geel heeft zondag bevestigd dat John Guidetti en Dirk Kuyt in beeld zijn om de voorhoede van Feyenoord te versterken. "Zij zijn transfervrij en daardoor heel aantrekkelijke spelers voor Feyenoord. Kuyt is absoluut kandidaat en Guidetti houden wij de komende maanden in de gaten. Ik ben voor hem onlangs naar Schotland gegaan, het zijn serieuze opties", legde de technisch directeur uit bij De Tafel van Kees. Collega Eric Gudde liet eerder al weten dat Kuyt vrijwel zeker terugkeert in De Kuip.

Wie is een betere spits voor Feyenoord, denk je?

Meer nieuws

Dorstige Dortmund-fans vallen met hun neus in de boter na briefje van Marco Reus
0
Besiktas kent ondanks late goal slechte generale voor finale tegen Trabzonspor
4
Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
8
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
6
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
34

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties