Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Geel erkent aanstaande komst van 'energieke' vijftiger

Laatste update:

De Telegraaf bericht donderdagavond dat de 54-jarige Wouters deel zal gaan uitmaken van de technische staf in De Kuip. Op dit moment is hij hoofdtrainer van Kasimpasa in Turkije: drie weken geleden volgde hij Shota Arveladze op, die uit eigen beweging besloot te vertrekken. Wouters zit nog acht speelronden op de bank bij de club uit de Süper Lig en dan zit het seizoen er voor hem op.

De voormalig middenvelder voelt zich prettiger in een rol als assistent-trainer dan als zelfstandig coach, zo bleek in het verleden. In 1997 kwam hij voor het eerst op eigen benen te staan bij Ajax, nadat hij al assistent en jeugdtrainer was geweest bij FC Utrecht. Het werd echter geen succes en later nam hij een andere rol op zich in Amsterdam. Hij fungeerde vervolgens als assistent-coach bij Rangers FC en was assistent, interim-coach en weer assistent bij PSV en FC Utrecht.

Van 2011 tot 2014 had Wouters het alleen voor het zeggen in de Domstad, nadat Erwin Koeman er al vroeg de brui aan had gegeven. In april vorig jaar werd bekend dat Wouters niet verder zou gaan bij FC Utrecht en dat Robby Alflen hem op zou volgen. Wouters verkaste naar Turkije, waar hij hoofd jeugdopleidingen werd bij Kasimpasa. Toen Arveladze ervoor koos te vertrekken, stapte Wouters in als interim-coach.

Update 10 april 18.16 uur - Van Geel erkent aanstaande komst van 'energieke' vijftiger
De overgang van Jan Wouters naar Feyenoord is vrijwel afgerond. Technisch directeur Martin van Geel noemt de hoofdtrainer van Kasimpasa in Turkije 'een hele zware kandidaat' en erkent dat de aanstelling van de oud-international als assistent-trainer op enkele details na is afgerond. "Hij voldoet aan alle criteria. Jan is boven de vijftig, energiek, ervaren en gedreven", zo citeerde RTV Rijnmond.

Is Jan Wouters een geschikte assistent-trainer voor Feyenoord?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties