Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Geel ontkent bod uit Portugal op Martins Indi

Laatste update:

Martins Indi sloot twee maanden geleden zijn vierde seizoen bij Feyenoord af en staat inmiddels op 102 wedstrijden in de Eredivisie. Tegen Spanje en Australië speelde de mandekker zijn zeventiende en achttiende duel voor Nederland. Zijn contract in Rotterdam-Zuid loopt nog twee jaar door. Voetbal International weet dat FC Porto's concurrent Benfica eerder ook al belangstelling toonde voor de verdediger.

Feyenoord-directeur Martin van Geel wil niets bevestigen of ontkennen inzake Martins Indi. Mocht FC Porto serieus willen onderhandelen met Feyenoord én tot een akkoord komen met speler en club, dan keert Martins Indi terug naar zijn geboorteland. Hij zag het levenslicht namelijk in Barreiro in Portugal en verhuisde toen hij drie maanden oud was naar Nederland.

Update 21 juni 08.50 uur - 'FC Porto biedt acht miljoen euro op Martins Indi'
Na Voetbal International maakt zaterdagochtend ook De Telegraaf melding van de belangstelling van FC Porto voor Bruno Martins Indi. De ochtendkrant beweert zelfs dat Feyenoord al een bod heeft ontvangen van acht miljoen euro. Het is niet bekend hoe de Rotterdammers hierop gereageerd hebben. Martins Indi is zelf nog niet op de hoogte gebracht, maar heeft voor het WK zijn zaakwaarnemer carte blanche gegeven, zo wordt beweerd. Martins Indi wil pas na het toernooi nadenken over een transfer.

Update 22 juni 15.55 uur - Van Geel ontkent bod uit Portugal op Martins Indi
De Telegraaf meldde zaterdag dat FC Porto een bod van acht miljoen euro heeft uitgebracht op Bruno Martins Indi, maar dat bericht wordt ontkend door Martin van Geel. De technisch directeur van Feyenoord zegt tegen RTV Rijnmond dat hij nog niets heeft gehoord van de Portugezen en dat er enkel sprake is van 'sluimerende interesse'. De laatste weken is er sowieso geen enkel concreet bod meer binnengekomen op één van de spelers van Feyenoord, waaronder Daryl Janmaat en Stefan de Vrij, meldt Van Geel.

Denk jij dat er een grotere club dan FC Porto langskomt voor Bruno Martins Indi?

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
11
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties