Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Kessel tekent voor drie jaar: 'Een mooie stap in mijn carrière'

Laatste update:

"De clubs zijn het zo goed als eens. Het hangt enkel nog van wat details af", aldus de sportbestuurder. "Het wordt een groot verlies, maar als er een goed bod komt, moet de club dat accepteren", voegt assistent-trainer Martin Sevela eraan toe. Slavia eindigde vorig seizoen op de vijfde plaats in de Gambrinus Liga.

De 23-jarige Van Kessel speelde in het seizoen 2013/14 op huurbasis voor Trencín en keerde er na een mislukt avontuur bij Arles-Avignon in februari 2015 terug. De international van Curaçao maakte tot dusverre 43 doelpunten in 84 wedstrijden voor Trencín en daarnaast gaf hij achttien assists. Hij speelde eerder voor Arles-Avignon, Ajax, Almere City FC en AZ.

Update 13 juli 15.06 uur - Van Kessel tekent voor drie jaar: 'Een mooie stap in mijn carrière'
Gino van Kessel is officieel speler van Slavia Praag. De aanvaller heeft een contract voor drie seizoenen getekend bij de club uit Tsjechië. "Ik ben erg blij dat ik voor zo'n grote club ga spelen. Ik vind de stad ook prachtig, ben hier al een paar keer geweest. Ik denk dat Slavia een mooie stap is in mijn carrière", aldus de Nederlander op de officiële website.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Een geschikte club voor Gino van Kessel?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
0
Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
9
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties