Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van La Parra tot 2 januari ploeggenoot van Holla en Manu

Laatste update:

Bolton speelt dan de uitwedstrijd tegen Reading. Van La Parra, die afgelopen zomer nog op weg leek naar Leeds United, staat sinds de zomer van 2014 onder contract bij Wolverhampton Wanderers. Hij tekende destijds een driejarig contract, maar manager Kenny Jackett heeft hem momenteel niet nodig.

De nu 24-jarige Van La Parra doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord, alvorens een verrassende transfer naar Caen te maken. Hij keerde in het shirt van sc Heerenveen terug in Nederland. Na drie seizoenen in Friesland koos hij voor het avontuur in Engeland.

Update 17 november 14.45 uur - Huurovergang Van La Parra valt alsnog in het water
Rajiv van La Parra vertrekt toch niet naar Bolton Wanderers. Die club heeft op het laatste moment afgezien van een huurdeal, zo meldt FOX Sports. The Trotters kampen met financiële problemen en kunnen daardoor geen ruimte maken voor de ex-speler van SC Heerenveen, die tegenwoordig in dienst is van Wolverhampton Wanderers.

Update 26 november 18.11 uur - Van La Parra tot 2 januari ploeggenoot van Holla en Manu
Brighton & Hove Albion gaat tot 2 januari met Rajiv van La Parra in zee. De 24-jarige vleugelaanvaller van Wolverhampton Wanderers heeft zich voor een maand aan de gedeeld koploper van de Championship verbonden. Op de loonlijst van Brighton staan onder meer Elvis Manu en Danny Holla.

Rajiv van La Parra had in Nederland moeten blijven

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
8
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
21
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
27
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties