Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Leeuwen praat zaterdag met Nkufo over proefspeler

Laatste update:

Technisch manager Ted van Leeuwen is dan ook vol lof over Kingue, die afkomstig is van de Blaise Nkufo Academy in Kameroen. "Bij een testspeler ben je in het gunstigste geval al tevreden als hij niet in de weg loopt, maar deze jongen maakt echt een goede indruk", vertelt de beleidsbepaler van de Tukkers, die verdediger Giorgos Katsikas zijn kwijtgeraakt met een zware knieblessure, aan Voetbal International.

Kingue is volgens Van Leeuwen fysiek sterk en een 'Nederlandse' verdediger. "Opbouwend is hij goed, dat heeft Blaise er wel ingeslepen", doelt de manager op de oud-spits, die Twente in 2010 naar de landstitel leidde. Als de stopper ook in defensief opzicht goed genoeg blijkt, zit er voor hem mogelijk een contract in. "We zijn de exacte status van Kingue aan het uitzoeken, maar we vinden hem hoe dan ook een interessante speler."

Update 18 september 16.00 uur - Van Leeuwen praat zaterdag met Nkufo over proefspeler
FC Twente voelt wel wat voor een samenwerking met Olivier Kingue, zo lijkt het. De verdediger traint mee bij de Tukkers en maakt een uitstekende indruk. Zaterdag zal technisch directeur Ted van Leeuwen in gesprek gaan met Blaise Nkufo over Kingue, zo meldt TC Tubantia. Omdat de mandekker nog maar negentien jaar is hoeft hij niet het forse salaris te hebben wat niet EU-spelers in Nederland dienen te ontvangen: clubs moeten nieuwkomers van twintig jaar en ouder tenminste 382.000 euro per jaar betalen, anders wordt geen arbeidsvergunning verleend.

Denk je dat Olivier Kingue een contract krijgt bij FC Twente?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties