Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Rhijn en Van Deelen ontbreken tijdens Klassieker

Laatste update:

De rode kaart voor Van Rhijn werd uitvoerig nabesproken in de uren na de wedstrijd. De back liep zelf zonder protesteren van het veld, maar zei naderhand dat er maar heel licht contact was. Hij gaf aan te hopen op vrijspraak van de aanklager. Op de beelden was het niet goed te zien, maar een foto bewees dat Van Rhijn zijn tegenstander wel degelijk bij het shirt greep. Vrijspraak leek daarmee al geen optie meer.

De KNVB laat nu via Twitter weten dat de aanklager een voorstel van één wedstrijd heeft gestuurd naar Van Rhijn. Gaat de rechtsback akkoord, dan ontbreekt hij volgende week zondag tijdens Ajax-Feyenoord. Vijf dagen later kan hij dan wél weer spelen als Ajax op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Bij Feyenoord werden Jordy van Deelen en Stefan de Vrij zondag weggestuurd. Zij ontbreken ook in de Klassieker.

De Vrij is automatisch een wedstrijd geschorst omdat hij tweemaal geel zag. Van Deelen heeft, net als Van Rhijn, een schikkingsvoorstel gekregen voor een wedstrijd. Gaan Feyenoord en hijzelf akkoord, dan ontbreekt Van Deelen in de topper van volgende week. Voor Ronald Koeman valt te hopen dat hij dan een andere spelers paraat heeft. Daryl Janmaat was afgelopen weekend geblesseerd en zal nog 'een paar weken' afwezig zijn.

Update 12 augustus 15.18 uur - Van Rhijn en Van Deelen gaan akkoord en missen Klassieker
Ricardo van Rhijn en Jordy van Deelen ontbreken aanstaande zondag tijdens de wedstrijd Ajax-Feyenoord. De beide clubs hebben bekendgemaakt dat zij het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal accepteren. Van Rhijn en Van Deelen kregen zondagmiddag ieder rood, tijdens AZ-Ajax en Feyenoord-FC Twente. Zij missen nu de Klassieker.

-
Had jij een langere schorsing verwacht voor Ricardo van Rhijn?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties