Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update van Sky Sports kan slecht nieuws voor Feyenoord-fans betekenen

Laatste update:

"We weten dat zowel Chelsea als Tottenham Hotspur aanvankelijk belangstelling toonde in de voormalige Bayern München-trainer", aldus Sky Sports. "Maar bronnen hebben ons verteld dat Tottenham niet met hem in gesprek is geweest en dat dat ook niet op de planning staat. De club respecteert hem, maar is op dit moment niet geïnteresseerd in hem. Tottenham gaat dus door met de zoektocht naar een nieuwe manager, waarbij een definitieve aanstelling van Ryan Mason (momenteel interim-manager, red.) ook serieus wordt overwogen."

Indien Tottenham wel geïnteresseerd zou zijn in Nagelsmann, dan was het ook nog maar de vraag geweest of beide partijen tot een akkoord zouden komen. Zo meldde transfermarktexpert Fabrizio Romano bijvoorbeeld al dat de 35-jarige Duitser een dienstverband in Londen alleen zou overwegen als er een nieuwe sportief directeur zou worden aangesteld, die achter zijn ideeën staat.

Slot lijkt zo langzamerhand één van de weinigen die overblijven op het lijstje van Tottenham, dat eind maart Antonio Conte ontsloeg. Toch lijkt Feyenoord er alles aan te willen doen om Slot in Rotterdam-Zuid te houden. Dat gaf Dennis de Kloese onlangs te kennen in gesprek met 1908.nl, naar aanleiding van opmerkingen van Wilfred Genee over het eventueel langer aanblijven van de voormalig middenvelder. Een forse verhoging van het salaris van Slot, die nog tot medio 2025 vastligt, behoort tot de mogelijkheden. Er wordt echter pas na het kampioenschap van Feyenoord, dat komende zondag definitief binnengehaald kan worden, duidelijkheid verwacht.

Denk jij dat Slot na dit seizoen nog trainer van Feyenoord is?

Meer nieuws

'Arsenal gecharmeerd van Hato en Ramaj; keeper krijgt verrassende concurrentie'
18
'Op dat gebied zijn wij momenteel koploper, boven PSV en Ajax'
5
Oud-speler laat niets heel van 'kapotte' jeugdopdleiding Ajax en doet suggestie
8
Heftig nieuws: Maleisisch international op intensive care na aanval met zuur
3
VZ Kort: Na Barkas en Toornstra behoudt FC Utrecht nóg een vaste waarde
77
Virgil van Dijk strijdt met 7 andere Premier League-sterren om felbegeerde titel
30

Meer sportnieuws

What are the odds? ????#ajax
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties