Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Wolfswinkel nog niet vertrokken: 'Hij is meer dan welkom'

Laatste update:

Met tien landstitels is Saint-Étienne de recordkampioen van Frankrijk, voor Olympique Marseille (negen) en FC Nantes (acht). Paris Saint-Germain, dat tegenwoordig de touwtjes in handen heeft in de Ligue 1, moet het doen met vier landstitels. Voor Van Wolfswinkel wordt Saint-Étienne zijn derde buitenlandse avontuur: eerder speelde de ex-spits van Vitesse en FC Utrecht al bij Sporting Portugal.

Sporting verkocht Van Wolfswinkel voorafgaand aan vorig seizoen aan Norwich City, maar daar maakte de 25-jarige aanvaller weinig indruk. Hij scoorde alleen in zijn allereerste optreden, de 24 keer daarna lukte hem dat niet meer. Van Wolfswinkel zelf is er al uit met Saint-Étienne, dat hem wil huren van Norwich.

Update 2 augustus 13.30 uur - Van Wolfswinkel nog niet van Saint-Étienne: 'Er spelen veel dingen mee'
Het is geen zekerheid dat Ricky van Wolfswinkel de overstap maakt naar Saint-Étienne. Dat zegt Neil Adams, de manager van Norwich City, in gesprek met BBC Radio Norfolk: "Hij heeft met hen gesproken, maar er spelen veel dingen mee in deze zaak. Als het niet doorgaat, dan keert hij terug. Hij is meer dan welkom, maar het is zijn beslissing. Ricky is een geweldige jongen en is nooit een probleem geweest." Franse media gingen ervan uit dat de spits vrijdag medisch gekeurd zou worden bij Saint-Étienne.

Ricky van Wolfswinkel zou goed bij Saint-Étienne passen

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
8
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties