Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Van Zweden ziet af van aangifte tegen FC Utrecht-fans

Laatste update:

FC Utrecht bedong een doorverkooppercentage van dertig procent op Vorm, maar Swansea City heeft Vorm in de boeken voor nul euro naar the Spurs laten gaan. Volgens FC Utrecht klopt dat niet en de Domstedelingen zijn naar de FIFA gestapt. De fans van FC Utrecht nemen het Van Zweden kwalijk dat hun club nu geen doorverkooppercentage krijgt, maar Van Zweden zegt er niets mee te maken te hebben.

"Zij zeggen de vreselijkste dingen. Dat ze langs mijn behangzaak komen en de boel in brand zullen steken bijvoorbeeld. En het gaat nog verder, mijn gezin wordt er zelfs bij betrokken. Ik stap daarom naar de politie om aangifte te doen", aldus Van Zweden, die zich van geen kwaad bewust is. "Ik heb natuurlijk wel gebeld met mensen daar. Zij zeggen dat er niets illegaals is gebeurd. Daar moet ook ik het mee doen."

Van Zweden is net terug van vakantie en in het weekeinde vliegt hij voor het eerst terug naar Swansea. De bestuurder van de club uit Wales zegt verder dat hij een uitstekende band heeft met algemeen directeur Wilco van Schaik en voorzitter Frans van Seumeren van FC Urecht.

Update 11 augustus 18.07 uur - Van Zweden ziet af van aangifte tegen FC Utrecht-fans
Na een gesprek met FC Utrecht heeft John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City, besloten af te zien van het doen van aangifte tegen enkele supporters van FC Utrecht. De Nederlander werd telefonisch met de dood bedreigd naar aanleiding van de perikelen rondom de transfer van Michel Vorm. Hij leek aangifte te gaan doen, maar heeft in gesprek met RTV Utrecht laten weten dat hij dat bij nader inzien niet doet.

Meer nieuws

Gijp snapt niks van aanstelling Lodeweges en oppert 102-voudig international
0
Hoe vergaat het de talenten van Ajax die in 2018 in de Eerste Divisie wonnen?
0
KNVB grijpt keihard in en legt scheidsrechter levenslange schorsing op
6
Brian Brobbey weet waarin hij volgend seizoen bij Ajax moet verbeteren
5
FC Dordrecht weet overwicht tegen FC Emmen niet om te zetten in zege
11
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties