Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Verbannen Corona mag het weer laten zien bij FC Twente

Laatste update:

"We willen een signaal afgeven aan Jesús dat er meer gevraagd wordt bij FC Twente dan hij tot nu toe heeft laten zien in de voorbereiding", laat trainer Alfred Schreuder weten via de officiële kanalen van de club. "We hebben na de eerste trainingsweek afspraken met hem gemaakt over zijn vetpercentage, die hij niet is nagekomen.

"Daarom traint hij voorlopig mee met de beloften, totdat hij laat zien dat hij weer in aanmerking komt voor de eerste selectie", aldus Schreuder. De 21-jarige Corona begint aan zijn tweede seizoen in Enschede. Vorig voetbaljaar kwam hij tot vijftien optredens in de hoofdmacht, waarvan drie als basisspeler.

Update 31 juli 21.50 uur - Verbannen Corona mag het weer laten zien bij FC Twente
Jesús Corona mag het weer laten zien in het eerste team van FC Twente. De Mexicaan werd vlak na het begin van de voorbereiding verbannen naar de beloften: de technische staf was ontevreden over de inzet van de aanvaller. FC Twente wilde een signaal afgeven aan de 21-jarige Corona, die ook nog eens met een te hoog vetpercentage terugkeerde van vakantie. Volgens TC Tubantia mocht Corona donderdag dus weer meetrainen.

Meer nieuws

Feyenoord haalt ook tweede zoon van oud-Oranje-international naar Varkenoord
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
11
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties