Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Verbannen en geschrokken Castelen kijkt rustig om zich heen

Laatste update:

Het gaat daarbij om een Nederlander: Romeo Castelen. Daarnaast hoeven ook de negentienjarige Muhamed Besic en de 24-jarige Robert Tesche zich niet meer de melden op de training van de hoofdmacht, zo maken diverse Duitse media bekend.

Of de noodmaatregel daadwerkelijk iets uithaalt is nog maar de vraag. Zo kwam de 28-jarige Castelen, die de voorbije jaren kampte met blessures, dit seizoen pas twee keer als invaller binnen de lijnen. Zaterdag speelt HSV het extreem belangrijke degradatieduel met hekkensluiter 1. FC Kaiserslautern.

Update 26 maart 19:30 uur - Verbannen en ceschrokken Castelen kijkt rustig om zich heen
Romeo Castelen kijkt na zijn verbanning naar de tweede selectie van Hamburger SV uit naar volgend seizoen. "Onlangs heeft Fink nog gezegd dat ik top train, maar hij verwacht dit seizoen geen beroep op mij te doen", vertelt Castelen aan Voetbal International. "Dat was de reden die ik te horen heb kregen. Ik schrok er wel een beetje van, want de hoofdmacht heeft momenteel veel moeite met wedstrijden."

"Zelf was ik de laatste weken goed bezig op de trainingen en had stiekem gehoopt op een kans. Nu ga ik trainen met de tweede selectie. Dat is iets toch iets anders dan Bundesliga-niveau. Daarentegen is het wel misschien mogelijk om een paar wedstrijden te spelen. Die kans heb ik afgelopen maanden níét gehad. Intussen kijk ik rustig om me heen voor volgend seizoen. Er spelen wel wat dingen."

Is Romeo Castelen nog een aanwinst voor een club in de Eredivisie?

Meer nieuws

Stadionspeaker Roda JC legt voor de camera uit waarom hij enorme fout maakte
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
0
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
8
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
5
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
88
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties