Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Vermaelen doorstaat medische keuring in Barcelona'

Laatste update:

De 28-jarige verdediger krijgt met zijn naderende transfer zijn zin: Vermaelen was op papier de aanvoerder van Arsenal, maar speelde in het afgelopen seizoen nauwelijks, omdat Per Mertesacker en Laurent Koscielny de voorkeur kregen. Vermaelen maakte daarom duidelijk dat hij Arsenal wilde verlaten en Arsène Wenger besloot om de Belg niet in de weg te staan. Bij Barcelona wordt hij de tweede nieuwe centrumverdediger, na de komst van Jérémy Mathieu van Valencia.

De Daily Mail claimt dat Arsenal en United tot donderdagavond nog met elkaar in gesprek waren over Vermaelen, maar dat een binnenlandse transfer definitief afketste, omdat Van Gaal weigerde om Chris Smalling de omgekeerde weg te laten bewandelen. Vermaelen speelde vijf seizoenen bij Arsenal en kwam daarvoor uit voor Ajax, dat dankzij de transfer naar Barcelona nog een bedrag van een onbekende hoogte tegemoet kan zien.

Update 9 augustus 15.15 uur - 'Vermaelen doorstaat medische keuring in Barcelona'
Thomas Vermaelen heeft een medische keuring in Barcelona achter de rug. De verdediger van Arsenal arriveerde zaterdagochtend in de Spaanse metropool en verliet rond de klok van drie uur het ziekenhuis Clínica Creu Blanca, zo melden diverse Spaanse media. De verwachting is dat Barcelona de komst van de Belgisch international nog zaterdagmiddag wereldkundig zal maken.

Thomas Vermaelen is een aanwinst voor Barcelona

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties