Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Update: Vermaelen moet maanden revalideren na succesvolle operatie

Laatste update:

De vermaarde Finse chirurg Sakari Orava bevestigt bij 8TV dat Barcelona navraag bij hem heeft gedaan naar een operatie voor de 29-jarige Vermaelen, die nog geen minuut heeft gespeeld voor de club. Orava weet niet hoe urgent Barça de zaak vindt en of men daadwerkelijk overgaat tot een operatieve ingreep aan de hamstring. Het leek er bij binnenkomst op dat Vermaelen met een aantal weken rust wel fit zou zijn.

De Belgische ex-speler van Ajax blesseerde zich echter opnieuw aan zijn hamstring en kende een week geleden wéér een terugval. Barcelona lijkt zich nu te willen wenden tot drastische maatregelen. Als Vermaelen echt geopereerd wordt, staat hij tot medio mei aan de kant. Een comeback in het seizoen 2014/15 lijkt onwaarschijnlijk, al moet Barcelona nog wel bevestigen wat het precies van plan is met de Rode Duivel.

Update 27 november 18.20 uur - Rampaankoop Vermaelen maandenlang niet inzetbaar voor Barcelona
Het huwelijk tussen Barcelona en Thomas Vermaelen is nog geen gelukkige. De Belg, die voor vijftien miljoen euro werd overgenomen van Arsenal, moet een hamstringoperatie ondergaan en hij staat 'vier tot vijf maanden' aan de kant. Dat meldt Barcelona via de officiële kanalen. Het nieuws dat Vermaelen onder het mes zou gaan bij de vermaarde Finse chirurg Sakari Orava sijpelde woensdag al door en het wordt nu dus bevestigd.

Update 2 december 18.45 uur - Vermaelen moet vier maanden revalideren na succesvolle operatie
Thomas Vermaelen is dinsdag met succes geopereerd aan zijn hamstrings. Barcelona meldt dinsdagavond via de officiële kanalen dat de 29-jarige verdediger circa vier maanden uit de roulatie zal zijn. Vermaelen liet zich in Finland opereren door Sakari Orava, een specialist op het gebied van blessures van topvoetballers.

Denk je dat Thomas Vermaelen ooit echt een wedstrijd voor Barcelona zal spelen?

Meer nieuws

Derksen weet wie topkandidaat is om Arne Slot bij Feyenoord op te volgen
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
0
Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
19
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
28
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties