Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Veroordeelde ex-Bayern-topman weer gedeeltelijk op vrije voeten

Laatste update:

In april 2013 kwam naar buiten dat Hoeness werd verdacht van belastingontduiking. Elf maanden later, in maart 2014, werd de bestuurder van Bayern München veroordeeld tot een celstraf van drieënhalf jaar. Hij had een bedrag van 28,5 miljoen euro aan inkomsten niet opgegeven bij de Duitse belasting, maar op een Zwitserse bankrekening weggezet.

Na zijn veroordeling ging Hoeness niet in beroep, omdat hij niet wilde weglopen voor de gevolgen van zijn misstap. Zes maanden geleden meldde hij zich in de gevangenis. Bij goed gedrag mag hij vanaf medio januari dagelijks de gevangenis verlaten: er ligt dan een baan in de jeugdopleiding van Bayern München voor hem in het verschiet. Hoeness mag dan van 06.00 uur tot 18.00 uur werken en moet overnachten in de gevangenis.

Update 2 januari 10.58 uur - Veroordeeld Bayern-topman mag gevangenis verlaten
Uli Hoeness mag met ingang van aankomende week dagelijks de justitiële inrichting verlaten. De voormalig topman van Bayern München zal door een chauffeur naar het trainingscomplex van Bayern worden gereden, waar hij werkzaamheden zal verrichten. 's Avonds dient Hoeness zich weer te melden in Landsberg-am-Lech, waar hij vanwege belastingontduiking een celstraf uitzit.

Meer nieuws

Scholes bestookt Man United-juweel Kobbie Mainoo met grootst denkbare compliment
0
Guardiola looft ex-Ajacied: 'Hoort bij de beste 5 ter wereld op zijn positie'
21
Beelden: Santiago Gimenez trouwt op Mexicaans strand met Fer Serrano
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
22
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties