Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: 'Verplichte promotie Topklasse naar JL te voorbarig'

Laatste update:

"Met ingang van het seizoen 2015/16 zal er eindelijk sprake zijn van een verplichte promotie van de Topklasse naar de Eerste Divisie en een verplichte degradatie vice versa", kondigt de VVCS donderdag aan. "Alle betrokken besturen bereikten hierover zeer recent volledige overeenstemming. De VVCS is blij dat het vrijblijvende karakter per 1 juli 2015 wordt ingeruild voor een verplichting."

"Benieuwd is zij wel of het bestuur van de CV Topklasse ook voor wat betreft de registratie van contracten en een CAO haar verantwoordelijkheid zal nemen, en zo ja, per wanneer." De Topklasse werd in het seizoen 2010/11 ingevoerd en in het eerste seizoen bedankte IJsselmeervogels voor de eer om te promoveren: FC Oss wilde dat wel. In het tweede seizoen wilden Achilles'29 en Spakenburg beiden niet de stap maken.

Update 27 september 15:30 uur - Verplichte promotie Topklasse naar Jupiler League te voorbarig
De spelersvakbond VVCS is volgens de amateurs te voorbarig. Harry Derks, voorzitter van de Topklasse CV en amateurkampioen Achilles '29, stelt dat er van een akkoord nog helemaal geen sprake is. "Ik wist niet dat de VVCS ook al iets te vertellen had…", reageert hij veelzeggende tegenover Voetbal International. "De doelstelling van de KNVB en de Topklasse is om gezamenlijk tot een promotie-/degradatieregeling te komen voor het seizoen 2015/16. Maar als er niks gaat veranderen in de licentie-eisen van de KNVB dan gaan de clubs uit de Topklasse ook niet promoveren. Het is op onze manier of helemaal niet."

Meer nieuws

Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
60
VZ Kort: Drie Eredivisie-spelers opgeroepen voor WK-kwalificatieduels Japan
77
'Manchester United ontslaat Erik ten Hag zelfs bij winst van de FA Cup'
63
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
18
FC Barcelona handelt snel na wegsturen Xavi en bindt opvolger tot 2026
46
Zirkzee treedt in voetsporen Osimhen en Vlahovic met winnen individuele prijs
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties