Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Verrips laat contract ontbinden en kan naar Engeland verkassen

Laatste update:

KV Mechelen nam Verrips een jaar geleden over van Sparta Rotterdam. De sluitpost, met een verleden bij MVV Maastricht, FC Twente, PSV en Vitesse, speelde afgelopen seizoen 35 officiële wedstrijden voor de Belgische club, die naar de Eerste Klasse promoveerde en de Belgische beker in de wacht sleepte. Met die prestaties heeft Verrips zich klaarblijkelijk in de kijker gespeeld bij Sheffield United, alleen loopt zijn contract bij KV Mechelen nog tot medio 2021. Volgens de berichten uit Engeland probeert Verrips nu een transfervrije overstap te forceren.

Het Laatste Nieuws schrijft dat Verrips dinsdag 'zijn kat' naar de training (een Vlaamse uitdrukking voor wegblijven) stuurde, zonder zich ziek te hebben gemeld. De doelman heeft zelfs zijn 'kleerkastje' bij KV Mechelen al leeggeruimd en laat voorlopig niks van zich horen, tot verbazing van trainer Wouter Vrancken. "Ik weet ook niet goed wat er gaande is. Dit verrast me compleet. We hebben gesprekken gehad waarin hij aangaf te willen blijven. Het is een vreemde situatie. Maar ik wil Michael eerst zelf horen voor ik mijn conclusies trek. Kijk, ik ken hem goed. Dit is niets voor hem."

"Het moet hem wel door iemand zijn ingefluisterd. Ik snap niet waarom hij zoiets zou doen. Je mag een transfer tot stand willen laten komen. Maar is dit de juiste manier? Ik ben benieuwd", aldus Vrancken in gesprek met de Belgische krant. Sheffield United heeft naar verluidt voorlopig nog geen officieel bod uitgebracht bij KV Mechelen. The Blades zijn tot dusver de enige gegadigde voor Verrips, daar het voorlopig 'stil blijft' vanuit Belgische en Nederlandse topclubs.

Update 26 juli 15.37 uur - Verrips laat contract ontbinden en kan naar Engeland verkassen
Michael Verrips heeft zijn contract bij KV Mechelen laten ontbinden, zo geeft de keeper aan op de site van de Jupiler Pro League. De Nederlander vertrekt bij de Belgische club, die bestraft is vanwege matchfixing. Verrips wil volgens Belgische media zodoende een transfer naar het geïnteresseerde Sheffield United forceren. "Ik bevestig dat ik mijn overeenkomst met KV Mechelen heb verbroken in verband met de uitkomsten in de zaak Propere Handen", aldus Verrips.

Zie jij Michael Verrips naar Sheffield United vertrekken?

Meer nieuws

Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
0
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
6
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
2
Cruciale week voor Kuijt: om deze reden vertrekt hij mogelijk al bij Beerschot
18
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties