Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vertonghen bij wedstrijdselectie voor duel met De Graafschap

Laatste update:

Kolbeinn Sigthórsson, evenals Van der Wiel en Boerrigter terug van lang blessureleed, krijgt daarentegen geen basisplaats tegen De Graafschap. De Boer ziet geen reden om Siem de Jong (die woensdag nog drie keer scoorde tegen Heerenveen) te vervangen en zet de IJslander dus nog op de bank. Boerrigter speelt als linksbuiten en Van der Wiel als rechtsback.

"Gregory heeft zich de afgelopen tijd goed gemanifesteerd op de trainingen", zei De Boer op de website van Ajax over Van der Wiel. "Bovendien stak hij voor zijn blessure in een goede vorm. Hoewel Ricardo van Rhijn hem uitstekend vervangen heeft, heb ik dus geen reden om een fitte Van der Wiel ter discussie te stellen."

De Boer weet nog niet of hij zondag over Jan Vertonghen kan beschikken. De aanvoerder was vrijdag ziek en miste de training: zaterdag wordt duidelijk of hij bij de wedstrijdselectie zal zitten. Ajax geldt sinds woensdag als de grote titelfavoriet en speelt dit seizoen nog tegen De Graafschap, FC Groningen, FC Twente, VVV-Venlo en Vitesse.

Update 14 april 10:40 uur - Vertonghen keert terug op training en lijkt te kunnen spelen
Jan Vertonghen lijkt zondag gewoon in actie te kunnen komen tegen De Graafschap. De verdediger van Ajax miste vrijdag de oefensessie wegens buikgriep, maar was er zaterdag weer bij. "Het ziet er uit dat Vertonghen weer beter is", twitterde Gregory van der Wiel. "Gelukkig, hij is er weer." Frank de Boer maakt zaterdagmiddag na de training zijn definitieve selectie voor het duel met De Graafschap bekend.

Update 14 april 12:55 uur - Vertonghen bij wedstrijdselectie voor duel met De Graafschap
Jan Vertonghen is beschikbaar voor de thuiswedstrijd tegen De Graafschap van aankomende zondag. De verdediger heeft zaterdag gewoon getraind en Ajax meldt op haar website dat Vertonghen door Frank de Boer bij de wedstrijdselectie is gehaald. Evenals afgelopen woensdag vallen Dmitri Bulykin en Dico Koppers buiten de boot: de weer fitte Aras Özbiliz neemt de plaats over van Jody Lukoki, die nog een basisplaats had tegen sc Heerenveen.

-
De wijzigingen in het Ajax-elftal zijn logisch

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties