Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: Vertrouwen bij FC Utrecht na 'pittige zitting van zeven uur'

Laatste update:

De uitkomst van de zaak-Vorm kan grote consequenties hebben voor de voetbalwereld, daar het CAS een voorbeeld zal stellen met zijn uitspraak. FC Utrecht keek lijdzaam toe hoe Ben Davies en Gylfi Sigurdsson de omgekeerde weg bewandelden, van Londen naar Wales. Het was zogenaamd een ruildeal; het doorverkooppercentage verdween als sneeuw voor de zon.

Serge Rossmeisl, directeur van de Federatie van Betaald Voetbal Organisaties (FBO), erkent dat veel buitenlandse clubs interesse hebben in de afloop van de zaak. "Krijgt Swansea gelijk, dan wordt er een groot precedent geschapen. Dan zijn bovendien alle lopende contracten waar doorverkoopclausules in zijn opgenomen niet veel meer waard voor de verkopende clubs", zo stelt de bestuurder van de FBO woensdag in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Wilco van Schaik hoopt dat FC Utrecht alsnog in het gelijk wordt gesteld. De algemeen directeur erkent dat de transfers in contractueel opzicht netjes zijn afgehandeld. "Maar is het in de praktijk ook zo gegaan?", vraagt hij zich hardop af. Een negatief antwoord zou een hard gelag zijn. "Dan kunnen clubs topspelers voor nul euro transfereren en bijvoorbeeld de koffiejuffrouw er voor tien miljoen bij doen."

Update 29 januari 20.38 uur - Vertrouwen bij FC Utrecht na 'pittige zitting van zeven uur'
FC Utrecht hoort over ongeveer één maand of men alsnog een bedrag van Swansea City hoort te krijgen voor de transfer van Michel Vorm van Wales naar Tottenham Hotspur. Algemeen directeur Wilco van Schaik spreekt in een interview met Voetbal International van 'een pittige zitting van zeven uur': "We hebben vertrouwen in onze rechten."

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
3
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
15

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties