Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Update: VfB Stuttgart bevestigt aanstelling van Nederlandse hoofdtrainer

Laatste update:

Stuttgart, de kampioen van het seizoen 2006/07, degradeerde dit seizoen uit de hoogste afdeling. De laatste zes competitiewedstrijden gingen stuk voor stuk verloren, met als dieptepunt een fikse 6-2 nederlaag op bezoek bij Werder Bremen. In het nieuwe seizoen moet men strijden om promotie en het lijkt erop dat Luhukay daarmee belast wordt.

De 52-jarige coach heeft inmiddels behoorlijke ervaring opgedaan op de Duitse velden. Hij begon ooit bij het bescheiden SV Straelen en werkte zich op naar KFC Uerdingen, SC Paderborn, Borussia Mönchengladbach, FC Augsburg en tenslotte Hertha BSC. Bij die laatste club werd hij in februari 2015 aan de dijk gezet vanwege de tegenvallende resultaten.

Na Luhukays ontslag ging het veel beter met de Berlijnse club en dit seizoen deed men lang mee in de subtop: uiteindelijk finishte men als zevende. Luhukay zit nu al vijftien maanden zonder werk, maar lijkt de draad op te gaan pakken in Stuttgart. Er wordt gesproken over een contract voor drie seizoenen, tot medio 2019. Als Luhukay inderdaad de baan krijgt, wordt hij na Arie Haan (1987-1990) en Huub Stevens (maart-juni 2014 en november 2014-juni 2015) de derde Nederlandse trainer voor die Schwaben.

Update 17 mei 17.56 uur - VfB Stuttgart bevestigt aanstelling van Nederlandse hoofdtrainer
Jos Luhukay wordt inderdaad de derde Nederlandse hoofdtrainer uit de geschiedenis van VfB Stuttgart. Die Schwaben melden op de officiële website dat de oefenmeester is aangesteld als de opvolger van de vertrokken Jürgen Kramny en dat hij een tweejarig contract heeft getekend. Stuttgart is komend seizoen actief in de 2. Bundesliga en Luhukay heeft de taak om de ploeg zo snel mogelijk weer naar het hoogste niveau te leiden.

Is Jos Luhukay de ideale kandidaat voor de baan?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties